Magyarországon is a legtöbb felnőtt egy csésze (vagy bögre) forró kávéval kezdi a napot, sokan azért, hogy ne csak felkeljenek, hanem fel is ébredjenek. Pedig a kávé nem csupán egy...
A Nagy Paleolit Csokoládékönyv teljes mértékben elragad, mint egy szív, amit elfelejthetsz. A világ egyik legkülönlegesebb csokoládéjának rajongója vagyok, ezért könyvemben...
A legfinomabb csokis desszertek a csokoládé szerelmeseinek szól, akik szeretnék felfedezni a csokoládé minden ízét és formáját. Ez a könyv tele van olyan receptekkel, amelyek...
Az "Édes sütemények - Parasztkrémes és a többiek" könyv igazi kincs minden édesszájú számára. Ez a kötet tele van olyan édes sütemények receptjeivel, amelyek kipróbáltak és...
Az "Egy - Egyserpenyős csodák" könyv igazi kincs a konyhádban. Jamie Oliver legújabb kötetében egyserpenyős recepteket mutat be, amelyek egyszerűségükkel és fantasztikus ízvilágukkal...
Az 1x1 Pudingok, felfújtak könyv igazi kincsesbánya minden édesszájú számára. Ez a könyv nem csupán egy receptgyűjtemény, hanem egy teljes útmutató, amely segít megérteni és...
Az "Érzékenyek desszertes könyve" Dr. Tolnai Orsolya legújabb munkája, melyben a szerző ismét bizonyítja, hogy az életmódbeli kihívások ellenére is lehet ízletes, egészséges és...
Milliók szakácskönyve - A diétás konyha A diatétika az a tudomány, amely a szervezetnek oly ételekkel való ellátását célozza, mely azok hibás elváltozásait helyrehozza és...
Móra Ferencné szakácskönyve Az ismerős ízekhez sokszor emlékek kötődnek, amelyeket szeretnénk újra visszahozni. A hagyományos ételek kedvelői Móra Ferencné klasszikus konyhájában...
Évszakok ízei - Receptek és történetek Mi köze az édesköménynek a biszbaszhoz? Hogyan köthető a blachan, ez az apró rákok és sózott halak napon érlelésével készülő (és...
Fedezd fel a "Csípős és fűszeres ízek" szakácskönyvet, amely tökéletes választás minden gasztronómiai kalandra. Ez a könyv nem csupán egy receptgyűjtemény, hanem egy útmutató a...
A magyar bor a szakácsművészetben Az ínymesterség legmélyebb titkaiba is beavatott szakácsművészek, a nagy háztartások, nagy szállodák, vendéglők konyhafőnökei s a régi...
Ízletes levesek A leves a főétkezés nyitánya, ouverture, a bevezető zene, mely ráhangol és tartalmilag előrevetíti a lényeges cselekményt, a másodikat, ha felgördül a függöny a...
Outlander - Az idegen konyhája Készülj fel az időutazásra, és készítsd el ma is könnyen beszerezhető alapanyagokból az Outlander - Az idegen világából megismert ételeket!...