Receptek a Nagyitól 16. - Ünnepi ételek Rövid leírás: A kötet által betekintést nyerhet az ünnepi ételek világába, melyeket lépésről lépésre könnyedén elkészíthet...
Receptek a Nagyitól 23. - Édes és sós tésztaételek Rövid leírás: A kötet által betekintést nyerhet az édes és sós tésztaételek világába, melyeket lépésről lépésre...
Receptek a Nagyitól 20. - Desszertek, sütik kezdőknek Rövid leírás: Válogatásunkban olyan egyszerűen elkészíthető desszerteket, süteményeket mutatunk be, amelyekhez a sütésben...
Receptek a Nagyitól 25. - Különleges muffinok Rövid leírás: A muffinok meghódították az egész világot, nemcsak a gyermekek, hanem a felnőttek kedvencei is. A kezdetben nem túl...
Sütemények márkás csokikból Rövid leírás: A könyvben található receptek olyan édességek (Bounty, Kinder Bueno, Snickers, Kit-Kat, Nutella, és számos más népszerű csokoládé)...
Sütés főzés a szabadban Rövid leírás: Mióta Prométheusz ellopta a tüzet az Olymposzról, és átadta azt az embereknek, elkezdődött a sütés és a főzés. Ráadásul jó ideig...
Makaron Rövid leírás: A szivárvány minden színében pompázó, apró sütemények mindenki tekintetét azonnal megfogják, ha a cukrászda kínálójában sorakoznak. Ezzel a...
Hírességek süteményei Rövid leírás: Édességek, desszertek. Sokunknak a legrégebbi és legmaradandóbb gasztronómiai élményei: édesanyák, nagymamák süteményei, fagyizók,...
Desszertek rizsből Rövid leírás: A rizs csoda-alapanyag: nem egyszerűen a világ népességének döntő hányadának alapvető tápláléka, de isteni, gyors desszertek is készülhetnek...
A jó idő beköszöntével hangulatos órákat tölthetünk a kertben, a balkonon vagy a teraszon. Könyvünkben a szabadban rendezett családi és baráti összejöveteleken felszolgálható...
Kiadó: Alexandra Kiadó Nyelv: magyar Kiadás éve: 2013 ISBN: 9789633571514 Kötésmód: PUHATÁBLÁS Oldalszám: 128 oldal Méret [mm]: 150 x 210 x 5 A főzés szórakoztató, kreatív és...
Rövid leírás: Dél-Afrikában már sok évvel ezelőtt kialakult az a főzési stílus, melyet Európában fúziós konyhaként emlegetnek: a hagyományos afrikai gasztronómia keveredését...
Egy 1230-ban keltezett ajándékozási szerződés említi a legősibb soproni szőlőfajtákat, a furmintot, a ferhéfoltost, a barnaszőlőt (vadfeketét), a gyöngyfejért, valamint a...
Valamikor régen, boldog háborúelőtti időben, kétféle polgári háziasszonyt ismertünk. Az egyik – a jó háziasszony – kulcscsörgető, tűzrőlpattant, örökké izgatott menyecske...