A könyv a fenntartható életmód gyakorlásához kíván segítséget nyújtani.
Bárki elhatározhatja, hogy nap mint nap, bárhol legyen is éppen, arra törekszik, hogy minél...
Csábítsd el szíved választottját egy izgalmas, női rafinériával gazdagon fűszerezett közös fogásra, amely egyszerre finom és egészséges! Minden bombabiztos konyhai praktikámat...
Te is szereted a mézeskalácsot, a csokitortát meg az almáspitét? És azon elgondolkodtál már, hogy ki találta ki, miből és hogyan lehet ilyen finomságokat sütni? Vajon miért kerek a...
Tudtad, hogy a fodros kel több C-vitamint tartalmaz, mint a narancs, és több kalciumot, mint egy pohár tej? Hogy az áfonya gazdagabb antioxidánsban, mint bármely más gyümölcs? És hogy a...
A kötet 1909-ben jelent meg először és utoljára, annak ellenére, hogy a legkiválóbb ismertetéseket nyújtja a különböző húskészítményekkel kapcsolatban. Ritka hentesipari...
Enni az egyik legjobb dolog az életben. Erről az élvezetről akkor sem kell lemondanunk, ha ételérzékenység vagy egyéb ok miatt valamely alapanyagot vagy összetevőt szeretnénk kiiktatni...
VARÁZSOLJA KONYHÁJÁBA MEXIKÓ AUTENTIKUS ÍZEIT!
Mely Martínez számára a mexikói konyha mindig is a családról, a közösségről és a hagyományokról szólt. Mely Tampicóban...
Az elismert blogger és a 160 grammos szénhidrátdiéta című könyvek szerzőjének legújabb könyve nem pusztán receptgyűjtemény – több annál. Kriszta az elmúlt években megmutatta,...
Aki azt hiszi, már mindent tud a paleolit táplálkozásról, nagyot téved! Felejtsük el a
maglisztekből készült péksüteményeket és a szupermarketek előre csomagolt felvágottait, és...
Cukorbetegség, inzulinrezisztencia vagy akár fogyókúra is lehet az oka annak, ha valakinek 160 grammos diétát írnak elő az orvosok.
Receptgyűjteményünkben bemutatjuk, hogyan tudjuk az...
A hagyományos indiai étkezés egyik legkarakteresebb eleme a tháli. A tháli hagyományos ételszervírozási mód, olyan ételkombináció, ahol egyetlen tálon vagy tányéron több...
Kürthy Emilné kora legismertebb konyhaművészei közé tartozott. Írásait folyamatosan közölték a társasági lapok és jó pár könyve, fordítása is napvilágot látott.
A szerző a...
Rhédey Antal könyve a csokoládéról valószínűleg az első munka, mely a témáról értekezik. Igaz, hogy tanulmánya még 1844-ben jelent meg, de pontos képet ad erről a különleges...