A tapasztalat úgy tartja, hogy azt, aki csak egy kicsit is szeret főzni, mindig meg lehet lepni egy jól megválasztott szakácskönyvvel. A gasztrokönyvek világa rég nem a szigorúan vett...
Egy szakácskönyvet tartasz a kezedben. A főzés egy csodálatos dolog. Ha szeretsz főzni, akkor ez a könyv neked szól. Ebben a könyvben 40 képes receptet találsz. A képek segítenek, ha...
Manapság egyre több embert foglalkoztat a kérdés, hogy immunrendszerünket hogyan befolyásolja az életmódunk – különösen a táplálkozásunk. Miféle tápanyagok szükségesek ahhoz,...
Merülj el "A falusi konyhám" varázslatos világában, ahol Mautner Zsófi új szakácskönyve életre kelti a kunmadarasi nagyszülői ház ízemlékeit. Ez a könyv nem csupán egy egyszerű...
A sütőtepsi csodái - Egyszerű és pompás egytálételek vacsorára
Örömmel mutatjuk be neked "A sütőtepsi csodái" szakácskönyvet, amely a sütőtepsis ételek szerelmeseinek készült....
A "Nagyi szakácskönyve" az ideális választás minden olyan személy számára, aki szeretne mélyebben belemerülni a magyar konyha ízeibe és hagyományaiba. A könyv a legújabb...
A Fenntartható konyha kedvcsináló, praktikus útmutató ahhoz, hogyan vásároljunk, főzzünk és együnk a környezet szempontjából kedvező módon.
A szerzők, a The Sustainable Food...
A könyv a fenntartható életmód gyakorlásához kíván segítséget nyújtani.
Bárki elhatározhatja, hogy nap mint nap, bárhol legyen is éppen, arra törekszik, hogy minél...
A Gasztro Bookazine - Egészséges receptek egy fantasztikus válogatás az egészséges étkezés szerelmeseinek! Ebben a remek kiadványban számos ízletes és tápláló recept található,...
VARÁZSOLJA KONYHÁJÁBA MEXIKÓ AUTENTIKUS ÍZEIT!
Mely Martínez számára a mexikói konyha mindig is a családról, a közösségről és a hagyományokról szólt. Mely Tampicóban...
Az Gasztro Bookazine - Vegetáriánus és Vegán 2023/02 kiadvány egy különleges összeállítás a vegetáriánus és vegán konyha szerelmeseinek. A legfrissebb trendekről és receptekről...
A hagyományos indiai étkezés egyik legkarakteresebb eleme a tháli. A tháli hagyományos ételszervírozási mód, olyan ételkombináció, ahol egyetlen tálon vagy tányéron több...
Kürthy Emilné kora legismertebb konyhaművészei közé tartozott. Írásait folyamatosan közölték a társasági lapok és jó pár könyve, fordítása is napvilágot látott.
A szerző a...
Az erdők, mezők bővelkednek olyan gyümölcsökben, amelyeket előszeretettel használhatunk a terített asztalok étkei között, befőttként lekvárként, ivóléként, szörpként, stb.
Ezek...