Mesés receptgyűjtemény tele csábító és egészséges saláták leírásával, amelyek nemcsak ínycsiklandóak, de jótékony hatásúak is. • Több tucat hagyományos és új recept a...
Ha döntenünk kellene egy lábos és egy serpenyő között, akkor egy wokkal egy csapásra megoldódna a dilemma. Mert a wok - az ázsiai országok mindentudó főzőedénye - egyesíti mindkét...
A nagysikerű Paleokonyha cimű kiadványunk után most új könyvel kedveskedünk olvasóinknak, a Paleo reggelikkel. A paleo étrend követőinek gyakran okoz gondot, hogy mit reggelizzenek, mit...
A halak és a tenger gyümölcsei az egészséges táplálkozás fontos részei. Kitűnő fehérjeforrások, sok ásványi anyag, valamint vitamin - különösen B12 - van bennük. Zsírtartalmuk...
Napjaink rohanó, túlterhelt világában egyre gyakrabban előfordul, hogy nincs időnk a konyhai munkára, és egy-egy ebédre, vacsorára mirelit, félkész termékeket, 10 perces leveseket...
Mi, magyarok messze földön híresek vagyunk arról, hogy kedveljük a nehéz ételeket és alapvetően egészségtelenül táplálkozunk. Nemcsak az étrendünket állítjuk össze rosszul, de...
Hazánkban a baromfihúsok nagy része a legolcsóbb húsfajták közé tartozik. A szárnyashúsoknak jelentős a fehérjetartalma, energiatartalma viszont csekély, könnyen emészthetők, ezért...
A NetPincér.hu kezdeményezésére, 2010 februárjában 77.000 internetes szavazó választotta meg Magyarország kedvenc ételeit. A szavazás azt bizonyította, hogy igenis szeretjük még a...
ELŐSZÓ Aki egészségesen táplálkozik, az remekül érzi magát, és tele van energiával. A táplálkozási divatok ugyan időről időre változnak, de az alapelvek megmaradnak: változatosan...
Franciska Schenk, német gyorskorcsolyázó fejlesztette ki a módszert, miután abbahagyta az aktív sportolást. Szembe kellett néznem azzal a ténnyel, hogy a szervezetemnek napi több ezer(!)...
Dr. Fajcsák Zsuzsanna több éves amerikai GI-s és emésztési rendellenességekkel kapcsolatos kutatásai után kifejlesztette a GI étrend hatékonyságát tovább növelő, az emésztési...
Dr. Fajcsák Zsuzsanna több éves amerikai GI-s és emésztési rendellenességekkel kapcsolatos kutatásai után kifejlesztette a GI étrend hatékonyságát tovább növelő, az emésztési...
A neves szerzők kitűnő recepteket válogattak könyveikhez. Ezek mindegyikénél fontos szempont volt, hogy olyan könnyen elkészíthető ételeket tartalmazzanak, amelyek színesebbé,...