Eredetileg ez az a folyadék, amit a teljes értékű szójababból gyűjtenek össze a miso (lágy, sós ízű pép, ételízesítésre használják) előállítása során. A fő különbség a...
Extra erős tormakrém. A Wasabi krém a japán konyha elengedhetetlen és híres csípős pasztája. A Shan'shi Wasabi krémet a Shan'shi szójaszósszal együtt japán fogások: sushi, maki és...
A Bio-Berta készítmények magas feldolgozottságú bio termékek: fűszerek, zöldség szárítmányok, aszalmányok, ivólevek. Ajánlom a bio ételeket-, reformtáplálkozást kedvelőknek,...
A vörös „Monti” pesztót ismert módon „genovai pesto testvérének” hívják. Recept a következőkből készül: olasz bazsalikom, napraforgómag-olaj és első osztályú szárított...
A „Monti” genovai pesto kizárólag olasz bazsalikom felhasználásával készül (36%). A finom bazsalikom illatát kiváló olasz sajt, Pecorino erős hangulatával kombinálják. Ilyen...
Clearspring bio shoyu szójaszósz kangisa 150ml Tradicionálisan, ősi módszerekkel készült bio minőségű szójaszósz. Kiszerelés: 150ml Összetevők: víz, egész szójabab * (21%), teljes...
Termékleírás az összetevőkkel együtt pár napon belül feltöltésre kerül. Ha most szeretne a termékekről bővebb információt kapni, írjon nekünk a webáruház jobb alsó részén...
Bio delikát majonéz, tanúsított ökológiai mezőgazdaságból származó alapanyagokból, tradícionális receptúra alapján készült. Tápanyagtartalom 100g-ban: Energia: 3120 kJ / 758...
A Byodo könnyű majonéz biogazdálkodásból származó alapanyagokból készül speciális recept szerint. A friss, krémes íz ideális zöldségekhez vagy hús- és halételekhez.
A napon érlelt paradicsomból készült ízletes, bio paradicsom püré valóságos ízélményt nyújt. Tökéletes alapul szolgál tésztaszószok elkészítéséhez és gazdagíthatjuk vele...
A Veganéz egy alacsony zsírtartalmú növényi majonéz, fogyaszthatják ételérzékenyek és vegánok is! Gluténmentes üzemben készül, tisztított, szűrt vízzel. Az állati eredetű...
Tamari szójaszósz: Hagyományos, természetes eljárással készült szójaszósz, eltérően a finomított, vegyi úton készült szójaszósztól. Az eredeti tamari a miszókészítés során...