A MAMUKO védjegyet 2012-ben fejlesztették ki, és olyan bio többmagvas zabkása-keverékeket takar, amelyek tökéletes választást jelentenek a csecsemők számára 4 hónapos kortól. Az...
A MAMUKO védjegyet 2012-ben fejlesztették ki, és olyan bio többmagvas zabkása-keverékeket takar, amelyek tökéletes választást jelentenek a csecsemők számára 4 hónapos kortól. Az...
A MAMUKO védjegyet 2012-ben fejlesztették ki, és olyan bio többmagvas zabkása-keverékeket takar, amelyek tökéletes választást jelentenek a csecsemők számára 4 hónapos kortól. Az...
A MAMUKO védjegyet 2012-ben fejlesztették ki, és olyan bio többmagvas zabkása-keverékeket takar, amelyek tökéletes választást jelentenek a csecsemők számára 4 hónapos kortól. Az...
A legjobb minőségű és kitűnő ízű gluténmentes „al dente” állagú Barilla tészta. Összetevők: Fehér kukorica liszt (65%); Sárga kukorica liszt (29,5%); Rizsliszt (5%); Ivóvíz;...
Az Alce Nero organikus durumbúza tésztát kizárólag szerves durumbúzából állítják elő, amelyet Olaszországban termesztenek. A speciális extrudálási eljárás durva felületet...
A köles természetéből eredően gluténmentes, és általában jelentős mennyiségű esszenciális aminosavat tartalmaz. Kellemes ízét a sárga batátalisztnek köszönheti, állagát főzés...
Felhasználási javaslat: tízszeres mennyiségű sózott, forrásban lévő vízben 9 percig főzzük! A csicseriborsó GI értéke 35. Gazdag fehérje, magnézium, vas, cink forrás. Magas...
Nincs benne tojás, mégis van tartása! A Gyermelyi spagetti durumtészta nem esik szét, csak jól esik – formája tartja a szószt, rosttartalma hosszan tartó teltségérzetet ad.
Elkészítési javaslat: A tésztát tegye forrásban lévő, sós vízbe. Hogy elkerülje az összetapadást néhányszor keverje meg, majd ízlés szerint,újraforrástól számított, 6-10...