A magvak királyának is nevezett ősi táplálék ezt a nevet valóban kiérdemelte. Mivel Kínában gyakorlatilag ismeretlenek voltak a tej és a tejtermékek, ebből adódóan nagy szerepe volt...
A magvak királyának is nevezett ősi táplálék ezt a nevet valóban kiérdemelte. Mivel Kínában gyakorlatilag ismeretlenek voltak a tej és a tejtermékek, ebből adódóan nagy szerepe volt...
sorozat:Alkalmazzuk a technikát! tantárgy:Technika évfolyam:4. A tankönyvjegyzéken szerepel. A Nemzeti Tankönyvkiadó ezzel a négy kötetből álló sorozattal a szerzőkkel közösen azt a...
A Propolisz tinktúra méhszurokból, a méhek építő- és védelmet nyújtó balzsamos anyagából alkohollal készült kivonat, amely immunerősítő, antibakteriális, és tartalmazza a...
Végre egy liszt, amelynek ÍZE van! Végre egy liszt, aminek a tapintásán érzed, hogy más, mint a többi! És mindez adalékanyagok, ízfokozók és "E-vitaminok" és mindenféle trükk...
A kiváló minőségű, szilikon sütőforma minden szakács számára nélkülözhetetlen eszköz. A szilikonból készült sütőforma rendkívül hőálló és tartós, így ideális választás...
A kiváló minőségű, szilikon sütőforma minden szakács számára nélkülözhetetlen eszköz. A szilikonból készült sütőforma rendkívül hőálló és tartós, így ideális választás...
A magvak királyának is nevezett ősi táplálék ezt a nevet valóban kiérdemelte. Mivel Kínában gyakorlatilag ismeretlenek voltak a tej és a tejtermékek, ebből adódóan nagy szerepe volt...
A kiváló minőségű, szilikon sütőforma minden szakács számára nélkülözhetetlen eszköz. A szilikonból készült sütőforma rendkívül hőálló és tartós, így ideális választás...
A Propolisz tinktúra méhszurokból, a méhek építő- és védelmet nyújtó balzsamos anyagából alkohollal készült kivonat, amely immunerősítő, antibakteriális, és tartalmazza a...
Összetevők: kókuszliszt* A kókuszdió a kókuszpálma termése, amely akár harminc méter magasra is megnőhet. A növény eredete nem teljesen tisztázott, de valószínűleg Dél-Kelet...
Fogyasztása kedvezően hat a bélműködésre. A lenmag sokoldalúan felhasználható: szórhatjuk salátákra, keverhetjük joghurtba, kefirbe, főzhetjük levesbe, süthetünk vele lenmagos...