Az 5 Napos Fitness program elvégzésével fittebbnek, energikusabbnak érezhetjük magunkat, csökkenhet a fáradékonyság, levertség, rossz hangulat érzete.Az 5 Napos Fitness Program tartalma...
A Dr.Steinberger Vitesse „az immunrendszer támogatására” tartalmazza ezeket a fontos tápanyagokat egy harmonikusan komponált , almából, mangóból és a természetnél fogva C-vitaminban...
A frissítő, zamatos tőzegáfonya levének gyártásához kizárólag válogatott, észak-amerikai tőzegáfonyát használnak. A gyümölcsöt kíméletes eljárással préselik, hogy annak...
Javára válik ez a vassal (vas(II)glükonát) dúsított étrendkiegészítő. A vasat a szervezet nem tudja előállítani, ezért azt megfelelő mennyiségben a bevitt táplálékkal kell...
Fogyasztási ajánlás: Napi ajánlott mennyiség, reggel éhgyomorra 1,5-2,0 dl. Egyszerre csak egy üveget bontson fel. A termékek nem tartalmaznak tartósítószert, ezért hűtőben tárolva...
A Bio-Gránátalmalevet a gyümölcsből nyersen préselik.100%-os direktlé, nem sűrítményből készül. A gránátalma fán termő, jellegzetesen fanyar ízű, kellemes gyümölcs....
Nyugtató gyógynövények ízletes gyümölcslével kombinálva. Gondosan válogatott alapanyagokból készült bio gyümölcslé, kamilla, citromfű és golgotavirág gyógytea hozzáadásával....
A cékla kalciumot, foszfort, vasat, nátriumot, káliumot, ként, magnéziumot, A-, B- és C-vitamint tartalmaz. Régóta ismert a céklában található vörös festékanyag, a betanin. A...
A frissítő, zamatos tőzegáfonya levének gyártásához kizárólag válogatott, észak-amerikai tőzegáfonyát használnak. A gyümölcsöt kíméletes eljárással préselik, hogy annak...
A híres osztrák természetgyógyász Rudolf Breuss receptje szerint készült tejsavas erjesztésű 100%-os zöldséglé céklából, sárgarépából, zellerből, burgonyából és retekből....
Biológiai termesztésű zöldség értékes leve. A frissen szedett répát különleges eljárással, kíméletesen préselik. A bétakarotint a szervezet a répaléből jobban fel tudja venni,...
Biológiai termesztésű, kalóriaszegény fehérkáposztából készül tejsavas erjesztéssel. A táplálkozás fontos alkotóelemei a fiziológiailag értékes tejsavak. Alacsony...