Teljes kiőrlésű Királybúza lisztből készült, TOJÁSMENTES,ORSÓ száraztészta. A teljes kiőrlésű tönkölylisztből készült tészták esetében tapasztalható kesernyés íz e...
A rozsliszt alacsony sikértartalmú liszt, búzaliszttel keverve használd! Keményítőszerkezete is eltér a búzáétól: vízmegtartó képessége jobb, ezért rozsból készült kenyered...
Klasszikus búzafinomliszt, mely átlagon felüli minőségével emelkedik ki a széles körben elterjedt fehérlisztek közül. Összetevők: 100% búzaliszt, 0% adalékanyag.
Teljes kiőrlésű Király búza lisztünk tartalmazza a Király búza szemének minden elemét, kivéve a legkülső réteget, amely felfogja a környezeti szennyeződéseket és őrlés előtt...
A rozsliszt alacsony sikértartalmú liszt, búzaliszttel keverve használd! Keményítőszerkezete is eltér a búzáétól: vízmegtartó képessége jobb, ezért rozsból készült kenyered...
Teljes kiőrlésű Király búza lisztünk tartalmazza a Király búza szemének minden elemét, kivéve a legkülső réteget, amely felfogja a környezeti szennyeződéseket és őrlés előtt...
Teljes kiőrlésű Királybúza lisztből készült, TOJÁSMENTES,ORSÓ száraztészta. A teljes kiőrlésű tönkölylisztből készült tészták esetében tapasztalható kesernyés íz e...
A rozsliszt alacsony sikértartalmú liszt, búzaliszttel keverve használd! Keményítőszerkezete is eltér a búzáétól: vízmegtartó képessége jobb, ezért rozsból készült kenyered...
Teljes kiőrlésű Király búza lisztünk tartalmazza a Király búza szemének minden elemét, kivéve a legkülső réteget, amely felfogja a környezeti szennyeződéseket és őrlés előtt...
Teljes kiőrlésű Királybúza lisztből készült, TOJÁSMENTES,ORSÓ száraztészta. A teljes kiőrlésű tönkölylisztből készült tészták esetében tapasztalható kesernyés íz e...
Származási hely: Magyarország Összetevők: 100% fehér tönkölyliszt, 0% adalékanyag Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia: 1446 kJ/346 kcal, Zsír: 1,1 g, amelyből telített...
Spájzold Be! Szárított kovászpor 50 g Liszt, víz és só + kultúra, meleg idő és idő = kovászos kenyér • Intenzív hatású szárított tésztasavanyító anyag • Elősegíti a...