Üzemünkben valamennyi növényi olajat hidegen sajtolásos eljárással nyerjük ki az olajos magvakból. A hidegen sajtolás előnye a nagyüzemileg előállított melegsajtolású extrahált...
A készítmény több mint 50%-ban tartalmaz többszörösen telítetlen zsírsavat, omega-6 telítetlen zsírsavat, egyszeresen telítetlen zsírsavból az olajsavat tartalmazza. A telített...
Dió ét- és saláta olaj Egy nagyon kellemes ízű magas természetes jódtartalmú olaj. Gazdag telítetlen zsírsavakban. 72 százalék linolsavat tartalmaz. Kíváló béltisztító,...
Búzacsíra ét- és saláta olaj Kellemes ízű, aromájú étolaj. Az agy és idegrendszer egészségét szolgálja. A sportolók elsősorban állóképességük növeléséért becsülik. Az E-...
Hidegen sajtolt ét- és salátaolaj. Az olaj a hidegúti eljárás miatt megőrzik eredeti vitamintartalmukat és ízanyagaikat. Adalék- és színezőanyagot nem tartalmaz.
Hidegen sajtolt ét- és salátaolaj. Az olaj a hidegúti eljárás miatt megőrzik eredeti vitamintartalmukat és ízanyagaikat. Adalék- és színezőanyagot nem tartalmaz.
A mandulaolaj fogyasztását a népi gyógyászat (napi három-négy kávéskanálnyit) légúti lerakódások, tüdőgyulladás, hasfájás esetére javasolta, gyermekeknél pedig hashajtóként...
SOLIO SZEZÁM OLAJ Felismertük, hogy az egészséges táplálkozás egyre inkább igényli a növényi olajok kíméletes előállítását, és ennek a célnak az érdekében fejlesztettük...
Argán olaj Az argán fa csonthéjas termésének magjaiból, hidegen sajtolással kinyert olaj az argánolaj. Az argan fa a föld egyik legidősebb fafajtája. A világon egyedül Marokkó...
A paleolit étkezés, táplálkozás, étrend részeként is használható nem hidrogénezett, magas olajsav tartalmú napraforgó olaj 2 százalék omega 6 zsírsav tartalommal.
A mandulaolaj fogyasztását a népi gyógyászat (napi három-négy kávéskanálnyit) légúti lerakódások, tüdőgyulladás, hasfájás esetére javasolta, gyermekeknél pedig hashajtóként...
Az argán fa csonthéjas termésének magjaiból, hidegen sajtolással kinyert olaj az argánolaj. Az argan fa a föld egyik legidősebb fafajtája. A világon egyedül Marokkó délnyugati...
A mákolaj jó ideig alulbecsült, sőt elfeledett eleme volt az európai konyhának. Csak az utóbbi években éledt fel újra, amikor is ráébredtünk, hogy ez a világossárga növényi olaj...