Biotech 100% Pure Whey 1000g egy tejsavó fehérje komplex, amely 6g BCAA-t tartalmaz adagonként. Alacsony zsír - és cukortartalom. Magas fehérjetartalom: 78%6 g BCAA tartalom...
Biotech 100% Pure Whey 4000g egy tejsavó fehérje komplex, amely 6g BCAA-t tartalmaz adagonként. Alacsony zsír - és cukortartalom. Legnagyobb kiszerelés! Magas fehérjetartalom: 78% 6 g BCAA...
Biotech 100% Pure Whey 454g egy tejsavó fehérje komplex, amely 6g BCAA-t tartalmaz adagonként. Alacsony zsír - és cukortartalom. Magas fehérjetartalom: 78% 6 g BCAA tartalom adagonként***...
A fagyasztva szárítás egy különösen kíméletes eljárás, amivel a gyümölcs természetes tulajdonságai, színe, íze, illata, valamint ásványi anyag és vitamintartalma változatlan...
Biotech Usa Mug cake 45g vanília leírása
A Biotech Usa Mug cake 45g vanília kiszerelésben kapható. Magas fehérjetartalmú bögrés süteménypor.
Miért válaszd a Protein Gusto - Mug...
Szeretnél finom krémekkel töltött réteges süteményeket, tortákat készíteni? Ez a habkártya készlet segítségedre lesz benne, mert a krémeket egyszerűen és szépen kenheted el...
Szilikon nyújtólap - mérettáblázattal - 50 x 70 cm
A szilikon tésztalap innovatív helyettesítője a hagyományos fa tésztalapoknak. Fő előnye kétségtelenül az, hogy nagyon kis helyet...
Szerző: Gennaro Contaldo HVG Kiadó, 2022 Sétáltunk már be egy olasz panetteriába, ahol rácsodálkozhattunk a frissen sütött pékáruk elképesztő változatosságára? Gennaro ezúttal az...
250 tipp, technika, recept Szerző: Jenni Davis Kossuth Kiadó, 2016 Nélkülözhetetlen gasztronómiai kézikönyvünk több tucat konyhatechnikai fortéllyal ismerteti meg az olvasót. Nemcsak...
A mentes kovászműhely legjobb receptjei Szerző: Horváth Judit HVG Kiadó, 2024 Mi a kívül ropogós, belül foszlós mentes kenyér titka? Lehet-e a gluténmentes péksütemény valódi...
1 év Sallay Fannival Szerző: Sallay Fanni Kossuth Kiadó, 2015 Sallay Fanni könyve négy évszakon keresztül mutat be mintegy hatvan süteményt és desszertet. Minden évszakban megjelennek a...
Gyümölcsös sütemények, gyümölcstorták, tepsis sütemények, formában sült tészták, ünnepi torták és kedvelt aprósütemények Válogatta: Annette Wolter Officina Nova, 1990 Jó...
Speculum Historiae Debreceniense 26. Szerkesztette: Papp Klára, Püski Levente, Novák Ádám Debreceni Egyetem Történelmi Intézet, 2019 Jelen tanulmánykötet a 2018 októberében tartott „A...
30 klasszikus kreatívan Szerző: Ötvös Zsuzsanna HVG Kiadó, 2024 A 2024. május 23-án megjelenő könyv a 2020-as kiadás újranyomása, megújult, vászongerinces borítóval. Dobostorta,...