Az aromát sütemények és desszertek ízesítésére, ízeinek intenzívebb kiemeléséhez ajánljuk. Javasolt adagolás: 4 ml (kb. 2 teáskanál) 500 g liszthez, 2 ml = (kb. 1 teáskanál) 500...
Az aromát sütemények és desszertek ízesítésére, ízeinek intenzívebb kiemeléséhez ajánljuk. Javasolt adagolás: 4 ml (kb. 2 teáskanál) 500 g liszthez, 2 ml = (kb. 1 teáskanál) 500...
A citromsav fehér, kristályos por, melynek fanyar, savanykás íze kellemesen karakteres ízt ad a vele készített ételeknek, italoknak. Napi étkezéseink során sok étel elkészítésénél...
Az őszibarack aroma egyaránt alkalmas likőr készítésére és alkoholos jellegű desszertek, krémek, öntetek ízesítésére. Koktélok készítésénél is felhasználható. Különleges...
Áttetsző,szintelen, íztelen szilárd anyag, mely sűrítő, gélképző és stabilizáló hatású. Növényi eredetű. Felhasználható: szószok, dzsemmek, desszertek sűrítésére,...
Gluténmentes sütőporunk a klasszikus sütőpor tökéletes alternatívája. Ezenkívül lazítja a tésztát, támogatja a gyors növekedést, és könnyebbé és finomabbá teszi a pékárut....