Te is vágysz a nagymamádnál megismert gyerekkori ízekre, amit mostanában nem éreztél?
A nagyi sütijeinek a titka a hagyományos eszközök és alapanyagok használata, az...
A kenyérgabonák egyik legfontosabb értékmérője a fehérjetartalom. A gabonafehérje neve: sikér vagy glutén. Fél kilogramm liszthez egy csapott kanálnyi búzasikér jelentősen javítja a...
Lekvár vagy dzsem készítésénél alapvető hozzávaló. Ezen kívül hasznos tulajdonsága, hogy megakadályozza a gyümölcsök oxidáció okozta barnulását. Ausztriában gyártott termék,...
A 30 ml vanília aroma Max Aroma segítségével finom és különleges ízt varázsolhatunk a desszerteknek.
Használhatjuk:
krémekhez
habhoz, cukormázhoz
fagylalthoz
italokhoz...
Igazán finom csokoládét keresel a csokis finomságokhoz? A sütésálló étcsokoládé csokicseppben nem fogsz csalódni 54%-os kakaótartalmával a valódi csokoládé ízt varázsolja a...
Igazán finom csokoládét keresel a csokis finomságokhoz?
A Callebaut Étcsokoládé pasztillákban nem fogsz csalódni 70,5 %-os kakaótartalmával a valódi csokoládé ízt varázsolja a...
TermékleírásJellemzők Garantáljuk: nem tartalmaz hozzáadott ízfokozó adalékanyagot, mesterséges színezéket Termék információk Ha nincs kedve burgonyát pucolni, de szívesen enne a...