A lekvár készítésekor nagyszüleink a fortyogó, forró lábas mellett órákig ácsorogtak és várták, hogy végre besűrűsödjön és üvegekbe tölthessék. Időt és energiát...
A tápióka keményítő használatát leginkább süteményekhez – édesekhez és sósakhoz egyaránt – ajánljuk, hiszen maglisztekhez keverve kitűnő állagú kenyerek készíthetők...
A glükózszirup igazából egy cukorszirup, amelyet a cukrászatban gyakran használnak.
A glükózszirupot az otthoni cukrászatban többnyire fondant vagy karamell készítésnél...
Az otthoni cukrászatban az izomaltot karamell virágok és egyéb tortadíszek készítéséhez használhatjuk. Körülbelül fele olyan édes, mint a kristálycukor, azonban az izomalt...
Vaníliás cukorral remek ízeket adhatunk a sütiknek, krémeknek, italoknak.
Szerezd be ezt az 1 kg vanillincukrot gazdaságos kiszerelésben!
Használható akár kelt tésztákba is.
NATUR TANYA® GYOMOR- ÉS BÉLBARÁT ROST Fermentált prebiotikus rost indiai guarbabból. Szabadalommal védett prebiotikus rostanyag, amit a vastagbél hasznos bélbaktériumai lassú...
A Sencor SHB 4465VT-EUE3 botmixer krémlevesek, szószok, bébiételek gyors elkészítésében nyújthat Önnek segítséget. Az extra csendes 1000 W teljesítményű motor változtatható...
Mézeskalácsot sütnél?
Ezzel a 14 g Lucullus mézeskalács fűszerkeverékkel egyszerűen ízesítheted, nem kell külön megvenni a sokféle fűszert!
A fűszerkeveréket keverjük a...
Ezzel az Ízmester forralt bor fűszerkeverékkel isteni téli italt készíthetsz!
Azért jó ez a fűszerkeverék, mert nincs szükség külön fűszerekre, hozzávalókra, csak add az 1 liter...
A darált mák remekül használható sütik, torták töltelékeként, de készíthetünk belőle macaront, tésztákba is keverhetjük vagy péksütik tetejére is szórhatjuk.
Ezzel a Lucullus őrölt gyömbérrel kiválóan ízesíthetjük a mézeskalácsokat, kekszeket, süteményeket. Remekül passzol levesekbe, szószokba vagy keleti ételekbe.