Minden magyaros ételhez ajánjuk. Származási hely: Magyarország(60%), Spanyolország(40%). A termék zellert, mustármagot és szezámmagot is csomagoló üzemben készült!
A babérlevél főként illóolajat, csersavat és keserűanyagot tartalmazó, jellegzetes illatú, enyhén kesernyés-csípős ízű fűszer. Burgonyából készült ételekhez, gulyáshoz,...
Herbol fűszercsepp chili 10g Természetes fűszerkivonat. Összetevők: chili oleoresin, emulgeálószer Felhas ználási javaslat: 1-2 csepp ételek fűszerezésére Figyelem! Gyermekek elől...
Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termék. Tegnap még az arany, holnap már a csicsóka lesz a tőzsdéken a sztár. Mert nála az élet kódja! Az egyetlen élőlény, mely...
A kurkuma fűszer- és gyógynövény. A gyömbérfélék családjába tartozó kurkumát az indiai népi gyógyászat és gasztronómia évezredek óta alkalmazza. Hatóanyagáról, az...
A kukoricakeményítő, amelyet néha kukorica lisztnek neveznek, a kukorica endoszperméből kivont szénhidrát. Ezt a fehér poranyagot számos kulináris, háztartási és ipari célra...
A vérnarancs aroma kitűnően ízesíti a krémeket, habokat, cukormázat. Vérnarancs aroma használatával készíthetünk tökből vagy cukkíniből "narancs dzsemet", vagy lekvárt is. A...
A citromsav teljesen természetes konyhai alapanyag, megtaláljuk nagyon sok gyümölcsben, főképp a citrusfélékben és a bogyós gyümölcsökben is. A házilag készített lekvárok...
A zselatint elsősorban háziállatok (szarvasmarha, ló) csontjából és kötőszövetéből kivont kollagénből, hidrolízis útján állítják elő. A kollagénben található kötések...
A csokismeggy aroma egyaránt alkalmas likőr készítésére és alkoholos jellegű desszertek, krémek, öntetek ízesítésére. A csokoládé íz mellett a meggy jellegzetes íze is erős...
A zselatint elsősorban háziállatok (szarvasmarha, ló) csontjából és kötőszövetéből kivont kollagénből, hidrolízis útján állítják elő. A kollagénben található kötések...