A pudingról sokunknak a meleg családi légkör és a gyermekkor jut eszébe. Nyáron jól lehûtve, friss gyümölccsel, télen inkább langyosan, csokoládéval és tejszínhabbal fogyasztjuk....
A pudingról sokunknak a meleg családi légkör és a gyermekkor jut eszébe. Nyáron jól lehûtve, friss gyümölccsel, télen inkább langyosan, csokoládéval és tejszínhabbal fogyasztjuk....
A pudingról sokunknak a meleg családi légkör és a gyermekkor jut eszébe. Nyáron jól lehûtve, friss gyümölccsel, télen inkább langyosan, csokoládéval és tejszínhabbal fogyasztjuk....
A Byodo könnyű majonéz biogazdálkodásból származó alapanyagokból készül speciális recept szerint. A friss, krémes íz ideális zöldségekhez vagy hús- és halételekhez.
Tradicionális recept alapján összeállított fasírtkülönlegesség. Elkészítési javaslat: Keverjük el a tasak tartalmát 200 ml meleg vízzel, és hagyjuk állni 6-8 percig. Ezután...
Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. Elkészítés:A tasak tartalmát keverjük el 250 ml meleg vízzel, és pár percig hagyjuk állni. Ezután nem túl...
Különböző bors fűszerek keveréke. A különböző bors fajtákról: A fekete, zöld, rózsaszínű és a fehér bors ugyanazon a növényen terem. A fűszerbogyók színe attól függ, hogy...
Erdészné Őrölt zöld kardamon. Indiából származó, mára már számos trópusi vidékén termesztett növény papagájzöld színű hüvelye, mely egyenként 10-20 gyengén kámforillatú,...
Közép-Amerikából és a nyugat-indiai szigetekről származó, a mirtuszfélék családjába tartozó fafaj zölden szedett terméséből szárított, borsosan csípős, a bors, a szegfűszeg ...
Most még kevesebb szénhidráttal, továbbfejlesztett receptúrával, fruktóz nélkül! Dia-Wellness Ketchup csökkentett szénhidráttartalommal, modern cukorhelyettesítőkkel édesítve....
A fűszernövények nagy részéhez hasonlóan, a rozmaring is a Földközi-tenger körüli európai és afrikai országokból származik. Ezeken a helyeken számtalan típusa, változata alakult...
Külsejében a fűszerköményre hasonlít, de ízében teljesen eltérő. Enyhén füstös, kesernyés aromájának köszönhetően a világ egyik legnagyobb mennyiségben fogyasztott fűszere....