A kenyérgabonák egyik legfontosabb értékmérője a fehérjetartalom. A gabonafehérje neve sikér. Többek között ez határozza meg a kész kenyér vagy más péktermék sütés utáni...
Borsra emlékeztető illatú és ízű, Dél-Európában őshonos fűszernövény. Számos elnevezése létezik, a legismertebbek: csombor, borsfű, bécsi rozmaring, pereszlén(y), kerti...
Most még kevesebb szénhidráttal!Dia-Wellness csökkentett szénhidráttartalmú, főzés nélkül elkészíthető hidegpudingpor eritritollal és sztíviával. A termék az elkészítéséhez...
Zabliszt alapú főző pudingpor, amely nem tartalmaz glutént, tojást, tejet, szóját, mesterséges adalékanyagokat, és hozzáadott cukrot. Természetesen előforduló cukrot tartalmaz....
A népszerű Nyírfacukor puding után megérkezett a mennyei Panna krémpuding is, ami főzés nélkül, percek alatt elkészíthető. Csak keverje el egy kis tejjel, vagy bármely tetszőleges...
Bio őrölt fahéj A fahéj édesszájúaknak való és felidézi a gyermekkori emlékeket. A modern konyhában gyümölcsös desszertek készítéséhez, valamint ízletes hús ételekhez...
Nem tartalmaz allergén összetevőket, nyomokban tejfehérjét tartalmazhat. Használata: 200 ml laktózmentes tejben, szójatejben vagy vízben 70 g pudingot simára keverünk. Pár perc...
Származási hely: Magyarország Összetevők: fokhagyma 100% A fokhagymapor ideális alternatívát kínál a friss fokhagymagerezddel szemben. Biztosítja az ételeknek szükséges...
Kaldeneker pektin 60gTermészetes zselésítő anyag lekvárok, dzsemek és zselék készítéséhez. A pektin használatával kevesebb cukorral, rövidebb főzési idővel készülhetnek a...
- Anyaga: Öntöttvas - Mérete: 51 x 24 x 1,5 cm (sima sütőfelület: 40,5 x 24,5 cm; csíkos sütőfelület: 41 x 19 cm) - Használható: minden főzőfelületen (gáz, elektromos,...
NATURE COOKTA CITROMSAV: Összetételét tekintve garantáltan nátrium-glutamát mentes, és anhidrát, vagyis teljes mértékben vízmentes. Ennek a tulajdonságának köszönhető, hogy a...