Az üvegben finoman passzírozott 100%-ban olasz paradicsom található, aromás ízű "Mauro Rosso" bio paradicsomból. Készült: 100%-ban ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó...
A noni komplex természetes úton támogatja a máj és az immunrendszer működését. Gazdag C- és B3-vitaminban, vasban, káliumban, az antioxidatív hatású lignanokban és b-szitoszterolban.
Elektromos ételmelegítő, amely lehetővé teszi az élelmiszerek tárolását edényekben vagy közvetlenül a tányérokon. 45 ° C és 85 ° C közötti hőmérséklet-szabályozást is...
A termék 100% tisztaságú Krill olaj, asztaxantin tartalommal. A sarki krill (Euphausia superba) apró rákok, ami az omega 3 zsírsavak forrása foszfolipid (vízoldható) formában , ami segít...
Elektromos ételmelegítő, amely lehetővé teszi az élelmiszerek tárolását edényekben vagy közvetlenül a tányérokon. 45 ° C és 85 ° C közötti hőmérséklet-szabályozást is...
A Biona organikus paradicsom-ketchup agave sziruppal nem a szokásos ketchup, hiszen természetes gyógynövények és fűszerek jellegzetes keverékéből készül. Ez a keverék egy kifinomult...
A júliusban, augusztusban és szeptemberben betakarított paradicsomot az ízek, aromák és táplálkozási tulajdonságok megőrzése érdekében dolgozzák fel. Kiválasztás és mosás után...
Az Alce Nero bazsalikomos paradicsompürék hosszúkás paradicsomból készülnek, amelyeket a Pó-Delta mintegy 30 gazdaságában termesztenek Ferrara és Ravenna tartományban. A megfelelő...
Erős ízű, kissé kesernyés, kámforos illatú fűszer. Húsételek és húskészítmények, halak, gombák, hüvelyesek, saláták, szószok, levesek, vadételek és szárnyas-ételek...
A petrezselyem a leggyakoribb zöldfűszerünk, csokorban vásároljuk, vagy a kertben, illetve cserépben vagy virágládában termesztjük, hogy mindig kéznél legyen. Általában a leveleit...
Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. Elkészítés:A tasak tartalmát keverjük el 260 ml meleg vízzel, és pár percig hagyjuk állni. Ezután nem túl...
Eredetileg ez az a folyadék, amit a teljes értékű szójababból gyűjtenek össze a miso (lágy, sós ízű pép, ételízesítésre használják) előállítása során. A fő különbség a...