Eredeti svájci csokoládé. Kakaótartalom: min. 40% A csokoládéban lévő rizsszirup adja meg a terméknek a teljes tej jellegét. Ajánljuk mindazoknak, akik mindennemű állati eredetű...
Eredeti svájci csokoládé. Kakaótartalom: min. 40% Összetétel: nádcukor*, mogyoró* 21%, kakaóvaj*, kakaómassza*, rizsszirup* 7%, kakaópor*, tengeri só*, emulgátor: szójalecitin és...
Eredeti svájci csokoládé. Kakaótartalom: min. 40% Összetétel: nádcukor*, mogyoró* 21%, kakaóvaj*, kakaómassza*, rizsszirup* 7%, kakaópor*, tengeri só*, emulgátor: szójalecitin és...
Eredeti svájci csokoládé. Kakaótartalom: min. 40% A csokoládéban lévő rizsszirup adja meg a terméknek a teljes tej jellegét. Ajánljuk mindazoknak, akik mindennemű állati eredetű...
A zab egy rendkívül értékes gabonaféle, magas fehérje- és rosttartalommal. Egyszerűen elkészíthető és széleskörűen felhasználható, így nem kérdéses, miért vált és maradt az...
Felhasználása: natúr, zöldséges vagy gyümölcsös kásákhoz, levesek és szószok sűrítésére. Elkészítés: Öntse fel a keveréket 100 °C-os vízzel vagy rizsitallal, majd hagyja...
Bio és gluténmentes Biorganik zabkása, melynek elkészítéséhez csak forró vízre vagy rizsitalra van szükség. Keverje össze a választott forró folyadékkal, ezután 1-2 perc elteltével...