A növényeket előtérbe helyező étkezési rendszer úgy válik teljessé, ha a zselésítő hatást is növényekből tesszük termékeinkbe.Az állati csontlisztet, vagy a szalonnabőrkét...
A távolkeleti nők szótárából teljesen hiányzik a klimax és annak szinonimái, még ráutaló kifejezések sem találhatók. A nyugati típusú civilizáció viszont gazdag a probléma...
A miso a japán konyhában használt tradicionális ízesítő, fermentált szójabab paszta. A miso paszta összetevői: víz, szójabab, rizs, só, alkohol (E1510).
A hüvelyesek és a gabonafélék megfelelő arányú keverékét tartalmazza az Ezékiel liszt. Az eddig ismert ókori receptek közül a legrégebbi (i.e. 590) leírás a...
Könnyen és gyorsan elkészíthető különleges fasírtpor (lenmag, szezám és burgonyapehely, napraforgó, rizsliszt főbb alapanyagokból). Az ákos fasírt könnyen és gyorsan...
A Barbara kókuszkrémmel töltött mézes puszedlihez valódi mézet, ellenőrzött gluténmentes alapanyagokat és kókusztejport használunk. A termék glutén-, tej- és szójamentes....
A fogyókúrák igen hatásos kiegészítője, hiszen jólakottság érzetet biztosít, így nem kell küzdeni a gyakori éhségérzettel. A fogyókúrák igen hatásos kiegészítője A...
A szilva magas rosttartalmának köszönhetően kiváló hatással van az emésztésre. A szilva egyik legelterjedtebb gyümölcsünk Magas rosttartalmának köszönhetően kiváló hatással van...
A gyömbér íze kissé citromos, enyhén csípős, aromás illatú. Frissen, szárítva vagy őrölve egyaránt felhasználható. A gyömbér egy trópusi növény melynek föld alatt...
A Csuta durum simaliszt a háztartásban általánosan felhasználható. A Csuta durum simaliszt különösen ajánljuk palacsintatészták, piskóták, tésztafélék készítéséhez. Könnyen...
A kukoricakása felhasználható főzelékek sűrítésére, habarásra, süteményekbe, müzlibe. BIO KUKORICAKÁSA 110G Termék összetétele: kukoricadara*. A bio kukoricakása felhasználható...