Sorskérdések margójára Esterházy Lujza (Nyitraújlak, 1899–Párizs, 1966), a két világháború közötti csehszlovákiai magyar katolikus értelmiségi mozgalom egyik vezető...
Schulek Frigyes Schulek Frigyes (1841-1919) neve általában csak a Mátyás-templom és Halászbástya építészeként ismert. Származása, személyisége és életútja kicsit homályban van,...
Az imposztor - Ganz - Bábel dombja Spiró György egyik legismertebb drámáját, Az imposztort eredetileg Az Ikszek című regényéből írta, a főszereplő Bogusławski figurája Major Tamás...
Reformköret jázmin rizzsel és szárított zöldségekkel. Gyorsan elkészíthető, 4 személy részére elegendő. Kizárólag természetes összetevők felhasználásával, nem tartalmaz:...
Reformköret jázmin rizzsel és szárított zöldségekkel. Gyorsan elkészíthető, 4 személy részére elegendő. Kizárólag természetes összetevők felhasználásával, nem tartalmaz:...
Szűrőkanálban, átfolyó vízzel mossuk meg. Az általános, úgynevezett "korszerű" táplálkozás többségében savasító kémhatású, élelmiszernek nevezett bolti áruféleségeket...
A kölesből készült liszt növényi fehérjék és élelmi rostok kiváló forrása. A reformtáplálkozás hívei közt népszerű alapanyag, amely gluténmentessége révén a...
Biotech 100% Pure Whey 1000g egy tejsavó fehérje komplex, amely 6g BCAA-t tartalmaz adagonként. Alacsony zsír - és cukortartalom. Magas fehérjetartalom: 78%6 g BCAA tartalom...
Biotech 100% Pure Whey 454g egy tejsavó fehérje komplex, amely 6g BCAA-t tartalmaz adagonként. Alacsony zsír - és cukortartalom. Magas fehérjetartalom: 78% 6 g BCAA tartalom adagonként***...
A Biotech Proteingusto Mug Cake egy süteménypor magas fehérje tartalommal. Magas fehérjetartalom Alacsony zsírtartalom Gyorsan és könnyen elkészíthető Gluténmentes Tartósítószermentes...
ATAISZ SZŐLŐCUKOR 1000 G Hagyományos és reformtáplálkozásba egyaránt beilleszthető. Felhasználása megegyezik a már megszokott répacukoréval. Főzhető, süthető. ATAISZ SZŐLŐCUKOR...
Sushi nori tengeri algalapok 10 lap Nori sushi - tengeri alga Hagyományos ősi Japán eljárással, lassú szárítással készült. Nagy gondossággal válogatott, szín, állag, ízletesség...
A miso a japán konyhában használt tradicionális ízesítő, fermentált szójabab paszta. A miso paszta összetevői: víz, szójabab, rizs, só, alkohol (E1510).