Elkészítési javaslat: 1. A 0,5 l tejből 6 evk.-lal levenni és azzal a pudingport és 2 evk. cukrot/nádcukrot (ca.40g) vagy 2 evk. mézet (ca.50g) jól összekeverni. Legalkalmasabb a...
Megújult receptúra, gluténmentes, természetes kármin extrakt színezék és természetes puncs és szamóca aroma felhasználásával. Összetevők: kukoricakeményítő, természetes aromák,...
A pudingról sokunknak a meleg családi légkör és a gyermekkor jut eszébe. Nyáron jól lehûtve, friss gyümölccsel, télen inkább langyosan, csokoládéval és tejszínhabbal fogyasztjuk....
Csodálatosan krémes puding a tonka bab egyedülálló illatával. Elkészíthető teljes tejjel és szójatejjel egyaránt. Egy csomaghoz fél liter tej szükséges. Elkészítési javaslat: Hat...
Gluténmentes, csökkentett szénhidráttartalmú hidegen kikeverhető puding. A mentes logóval ellátott termékeink külön üzemben készülnek, amelyek a rajtuk található jelölésnek...