Elkészítése: Tegyen egy tálkába kívánt mennyiségű rizskását, majd engedje fel annyi forró vízzel vagy tejjel, hogy 1 cm magasan ellepje. 3 percig hagyja állni. Ízlés szerint adjon...
Dióval ízesített, kizárólag növényi eredetű alapanyagokból készült, élelmi rostokkal dúsított, élesztő, tartósítószer, és adalékanyag mentes, kókusz cukorral édesített,...
A zabkorpa sok vízoldékony rostot tartalmaz, a vér koleszterinszintjét a jól oldódó rostok csökkentik és a vércukorszint normális értéken tartását is elősegítheti.
A zselatin felhasználható kocsonya, puding, gumicukor és különféle desszertek készítéséhez, szószok és levesek sűrítéséhez. Használatával sűríthetjük a lekvárféleségeket és...
Áttetsző,szintelen, íztelen szilárd anyag, mely sűrítő, gélképző és stabilizáló hatású. Növényi eredetű. Felhasználható: szószok, dzsemmek, desszertek sűrítésére,...