A magyar konyha leggyakrabban használt fűszere... A fél-, kész ételek és a gyorséttermek elterjedése nem erősíti ugyan a szerepét, de a tradíciókat tisztelő magyar családok legfőbb...
Származási hely: India Összetevők: fekete bors 100% A feketebors egy trópusokon őshonos cserje, mely fürtökben hozza meg csonthéjas termését. Az egyik legismertebb és legkeresettebb...
A magyar konyha leggyakrabban használt fűszere... A fél-, kész ételek és a gyorséttermek elterjedése nem erősíti ugyan a szerepét, de a tradíciókat tisztelő magyar családok legfőbb...
Származási hely: India A cayenne-bors nem bors, hanem a csípős ízű csilipaprika fűszerként használt durva őrleménye. Sok fűszerkeverék meghatározó alkotója. Neve a tupi indiánok...
Származási hely: Olaszország Összetevők: koriander 100% Ősidők óta használt fűszer, mely a Földközi-tenger vidékéről származik. Sültek, húspácok, káposzta ételek, szószok,...
Az erős őrölt pirospaprika egy intenzív fűszer, amely pikáns, csípős ízt és gyönyörű piros színt kölcsönöz az ételeknek. Ez a fűszer ideális választás olyan ételek...
Az édes őrölt pirospaprika egy kiváló minőségű fűszer, amely gyönyörű piros színt és enyhén édes, füstös ízt kölcsönöz az ételeknek. Ez a fűszer széles körben...
Származási hely: India A cayenne-bors nem bors, hanem a csípős ízű csilipaprika fűszerként használt durva őrleménye. Sok fűszerkeverék meghatározó alkotója. Neve a tupi indiánok...
A chili Mexikóból származik, valójában nagyon csípős paprika, ezért óvatosan bánjunk vele. Őrölve árusítják és egy késhegynyi elegendő belőle a különféle ragukba, paprikásba,...