Japán stílusú zsemlemorzsa - könnyű és ropogós, így tökéletes a rántani való ételekhez. Az Extrudo bio Panko zsemlemorzsa a japán konyha ihlette zsemlemorzsa, gluténmentes...
Zsemlemorzsa helyett panírozáshoz lehet használni. A húson finom, ropogós réteg alakul ki. A japánok előszeretettel rántanak ki mindent, de talán a legismertebb ilyen fogásuk a rántott...
Japán stílusú zsemlemorzsa - könnyű és ropogós, így tökéletes a rántani való ételekhez. Az Extrudo bio Panko zsemlemorzsa a japán konyha ihlette zsemlemorzsa, gluténmentes...
Készíts könnyű panírt a Panko japán zsemlemorzsával! Fehérítetlen búzalisztből készül, kevesebb olajat szív fel, és tartósítószer-mentes. Lobo: tovább marad ropogós!
Készíts könnyű panírt a Panko japán zsemlemorzsával! Fehérítetlen búzalisztből készül, kevesebb olajat szív fel, és tartósítószer-mentes. Lobo: tovább marad ropogós!