A kandírozással szemben az aszalt gyümölcsöket nem áztatják az aszalás előtt cukorszirupba, csak hagyják megszáradni, így a természetes cukortartalma marad benne a gyümölcsben. Az...
Szerző: Nagy Károly Kiadó: Jaffa kiadó Nyelv: magyar Megjelenés: 2015 ISBN: 9786155492532 Kötésmód: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT Oldalszám: 208 oldal Méret [mm]: 140 x 200 x 20...
Paleolit napról napra Rövid leírás: Az új korszak új kihívásokat jelent az étkezés terén is: ma már rengeteg diéta és étrend közül válogathatunk. A paleolit diéta még a...
Paleolit ételek Rövid leírás: A paleodiéta a legújabb egészséges életmód kialakításáért felelős eljárások közé tartozik. Igaz, vitatott, de többször bevált eljárás...
Ha szeretnél az igazihoz rendkívül hasonló állagú, ízű és színvilágában is harmonizáló tésztát tenni családod asztalára, ez a termék kiváló választás! Összetétel: tápióka...
Ha szeretnél az igazihoz rendkívül hasonló állagú, ízű és színvilágában is harmonizáló tésztát tenni családod asztalára, ez a termék kiváló választás! Összetétel: tápióka...
Ha szeretnél az igazihoz rendkívül hasonló állagú, ízű és színvilágában is harmonizáló tésztát tenni családod asztalára, ez a termék kiváló választás! Összetétel: tápióka...