A keverékben a kiegyensúlyozott ízvilág elérése érdekében a szúrós ízű szódabikarbóna mellé megfelelő mennyiségű citromsavat adagolunk, a sokunknál emésztési problémákat...
A keverékben a finomabb ízvilág elérése érdekében a szúrós ízű szódabikarbóna helyett gluténmentes sütőport használunk. Hozzáadott adalékoktól, színezékektől, konzerváló...
A zselatint elsősorban háziállatok (szarvasmarha, ló) csontjából és kötőszövetéből kivont kollagénből, hidrolízis útján állítják elő. A kollagénben található kötések...
A zselatint elsősorban háziállatok (szarvasmarha, ló) csontjából és kötőszövetéből kivont kollagénből, hidrolízis útján állítják elő. A kollagénben található kötések...
A tápiókagyöngy a tápióka gumóból készül, adalékanyagok hozzáadása nélkül. Főleg desszertek készítéséhez használják. Gluténmentes, gyorsan elkészíthető.
Gluténmentes, lektin- és szaponinmentes liszt, jó alternatívája a búzalisztnek.A szárított manióka gyökér finom porrá történő őrlésével készítik. Nem azonos a tápióka...
A termék elsősorban a paleolit táplálkozás megkönnyítésére jött létre, de más allergéneket kerülő és alacsony szénhidráttartalmú diétába is remekül beilleszthető. A...
A dióbélből hagyományos sajtolással készült olaj zsírszegényített diópogácsájának őrölt formája a dióliszt. Kiváló alapanyag, süteményekben és kenyerekben visszahozza a...