A PALEOLIT krémmel töltött étcsokoládé édesítőszerrel, eritrittel és sztíviával - egészséges és finom nassolnivaló. Gesztenyés krémes: étcsokoládé 60% (kakaómassza,...
Desszertként, reggeliként is megállja a helyét. Borítsd nyakon lekvárral és szórd meg porított eritrittel. Elkészítés: 6 db tojást és 1 citrom reszelt héját keverd el csomómentesre...
A dióbélből hagyományos sajtolással készült olaj zsírszegényített diópogácsájának őrölt formája a dióliszt. Kiváló alapanyag, süteményekben és kenyerekben visszahozza a...
A tápiókagyöngy a tápióka gumóból készül, adalékanyagok hozzáadása nélkül. Főleg desszertek készítéséhez használják. Gluténmentes, gyorsan elkészíthető.
Ha szeretnél az igazihoz rendkívül hasonló állagú, ízű és színvilágában is harmonizáló tésztát tenni családod asztalára, ez a termék kiváló választás! Összetétel: tápióka...
Ha szeretnél az igazihoz rendkívül hasonló állagú, ízű és színvilágában is harmonizáló tésztát tenni családod asztalára, ez a termék kiváló választás! Összetétel: tápióka...
Ha szeretnél az igazihoz rendkívül hasonló állagú, ízű és színvilágában is harmonizáló tésztát tenni családod asztalára, ez a termék kiváló választás! Összetétel: tápióka...
A Paleolit szezámos száraztészta azért jött létre, hogy a paleolit táplálkozást folytatók is élvezhessék a tészta fogyasztás örömeit, valamint mindazok, akik glutén- és egyéb...
Alkalmas minden étel elkészítésére, amelyhez ez idáig hagyományos lisztet használtál. Legyen szó akár péksüteményről: kenyér, zsemle, kakaós csiga, pizza, fonott kalács stb....