A kandírozással szemben az aszalt gyümölcsöket nem áztatják az aszalás előtt cukorszirupba, csak hagyják megszáradni, így a természetes cukortartalma marad benne a gyümölcsben. Az...
A szezámmag kedvelők számára kitűnő választás. Dúsítsátok lágy belezetét ropogós napraforgó maggal, fekete szezámmaggal, tökmaggal stb. Összetevők: tápióka keményítő,...
Desszertként, reggeliként is megállja a helyét. Borítsd nyakon lekvárral és szórd meg porított eritrittel. Elkészítés: 6 db tojást és 1 citrom reszelt héját keverd el csomómentesre...
Alkalmas minden étel elkészítésére, amelyhez ez idáig hagyományos lisztet használtál. Legyen szó akár péksüteményről: kenyér, zsemle, kakaós csiga, pizza, fonott kalács stb....
Általános tápérték 100 g termékben energia: 0 kJ/0 kcal zsír: 0 g amelyből telített zsírsavak: 0 g szénhidrát: 95,3 g* amelyből cukrok: 0 g rost: 0 g fehérje: 0 g só: 0,02 g * A...
Paleolit étkezési zselatin /sertés/ 250g Közepes bloomszámú sertésbőr zselatin (180 bloom). A zselatin 5-szörös mennyiségű vizet képes felvenni. A legelterjedtebb zselésítő anyag,...
Gluténmentes, lektin- és szaponinmentes liszt, jó alternatívája a búzalisztnek.A szárított manióka gyökér finom porrá történő őrlésével készítik. Nem azonos a tápióka...