Középkorai érésű, hosszú hüvelyű (12-14cm) fajta. Hüvelye szálkamentes, vajsárga, széles, kerek keresztmetszetű. Magja fehér. Csapadékszegény viszonyok között is viszonylag bőven...
Igen korai, szálkamentes, bőtermő fajta. Hüvelye 12-14 cm hosszú, egyenes, szép élénksárga színű, kerek keresztmetszetű. Magja fehér. Betegség ellenálló képessége kiváló.
Hosszú tenyészidejű, lapos hüvelyű vajbab. Támasztékot igénylő, magas növekedésű bab. Húsos hüvelye 16-20 cm hosszú és 2 cm széles, színe élénksárga. Nagyon jó minőségű,...
Kifejtő- és szárazbab.Közepes érésű, tetszetős bordó magszínű bab. A bokor felálló, indásodásra nem hajlamos. A 15-20 cm hosszú hüvelyeiben 6-7 bordó színű mag fejlődik....
Korai, rövid t440nyészid440jű, a Son440sta után két nappal érő vajbab. Hüv440ly440 szálkam440nt440s, 14 cm hosszú, 1cm szél440s, aranysárga, k440r440k k440r440sztm440tsz440tű. Magja...
Népszerű nevén a Peti borsó az egyik legelterjedtebb korai házikerti fajta. Alacsony növésű, 35-40 cm magas. Hüvelye sötétzöld, középnagy, a hüvelyben 6-8 sötétzöld szem található.
Középkései érésű, óriás hüvelyű, nagy szemű velőborsó. Vastag szára 70-80 cm magasra nő. Párosan virágzik, kettes hüvelyei 8-9 cm hosszúak, tompa végződéssel. A kifejlődött...
Középkorai, erős növekedésű fajta, mely 60-80 cm magasra nő. A hüvelyek 10-11 cm hosszúak, sötétzöldek. Kiváló minőséget adó, jó ízű, nagy hozamú fajta. A hüvelyében a rostos...
Áttelelő fajta őszi és kora tavaszi természtesre. Közepes méretű levélrózsát fejleszt, felálló levelekkel. A levél lekerekített, enyhén hólyagos. Biztosan áttelel.
Csíráztatás: Tegyünk 1-2 evőkanál brokkolimagot egy szűrőbe, jól mossunk meg folyó víz alatt és egyenletesen osszuk el a csíráztató edénybe. Helyezzük 20°C-os világos helységbe,...
Csíráztatás: Tegyünk 1-2 evőkanál pórémagot egy E szűrőbe, jól mossuk meg folyó víz alatt és egyenletesen osszuk el a csíráztató edényben. Helyezzük 20°C-os világos...
Csíráztatás: Tegyünk 2 evőkanál magot egy szűrőbe, jól mossunk meg folyó víz alatt és egyenletesen osszuk el a csíráztató edénybe. Helyezzük 20°C-os világos helységbe, vigyázva...
Csíráztatás: Tegyünk 1-2 evőkanál retekmagot egy szűrőbe, jól mossunk meg folyó víz alatt és egyenletesen osszuk el a csíráztató edénybe. Helyezzük 20°C-os világos helységbe,...