Aztékzsályamag (Salvia Hispanica). A chia az ajakos növények családjába tartozó növény, amelyet eredetileg az aztékok termesztettek Mexikóban. A Chia mag mint egy újonnan felfedezett...
Magas tápértékű, dús fehérjeforrás (14%), rostban gazdag, valamint található benne B- és E-vitamin, magnézium, foszfor, kalcium és vas. Gyorsan megfőzhető, kellemesen semleges...
A fekete kömény magolaj antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik. Ezek segíthetnek a gyulladás enyhítésében a testben és a bőrön. Egészségügyi előnyök: – Erős gomba ölő...
A Himalája sót gyakran használják főzéshez, mint az asztali sót is, de különböző fürdőkbe is beleteszik, hogy abban feloldódva fejtse ki a gyógyhatását. Himalája só pozitív...
Az útifű maghéj 85%-os rosttartalmú, ezért fogyasztásával folyamatosan pótolhatjuk szervezetünk rost szükségletét. Az útifű magjának (psyllium husk) burka egy nyákban gazdag anyag,...