ORGANIKA RÓZSASZÍN HIMALÁJA SÓ. A só rózsaszínű, egyes kristályok pedig áttetszőek vagy fehérek.A Himalája sót gyakran használják főzéshez, mint az asztali sót is, de...
Aztékzsályamag (Salvia Hispanica). A chia az ajakos növények családjába tartozó növény, amelyet eredetileg az aztékok termesztettek Mexikóban. A Chia mag mint egy újonnan felfedezett...
Rost szelet, a diétád támogatására bárhol, bármikor! Az útifűmaghéjjal dúsított Organika citromos, huminsavas rost szeletet úgy alkottuk meg, hogy egy tudatos étrend tökéletes...
Málna ízű, kollagént, cinket, C-vitamint és hialuronsavat tartalmazó por édesítőszerekkel. A fehérje hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához és a normál...
A bulgur -más néven török búza- tulajdonképpen rostban gazdag durumbúza töret. Glikémiás indexe alacsonyabb, mint a rizsnek. Nagyon jó köret, hasonlít a rizshez, de kicsit pergősebb...
Szűrt, színtelen, illatmentes kókuszolaj, amely egyaránt felhasználható sütéshez-főzéshez, ugyanakkor bőrápoláshoz is. A szűrt kókuszolaj kifejezetten stabil molekulákból áll,...
Málna ízű, kollagént, cinket, C-vitamint és hialuronsavat tartalmazó por édesítőszerekkel. A fehérje hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához és a normál...
Az eritritol természetes cukoralkohol. Kis mennyiségben megtalálható gombákban, körtében, dinnyében, szőlőben, és erjesztéssel készült ételekben: borban, szójaszószban, sajtban....
A goji bogyó fontos elemét képezi a kínai, tibeti és indiai orvoslás eszköztárának immáron 6000 éve. A goji bogyó, más néven farkasbogyó, a világon a második gyümölcs, amely a...
Az útifű maghéj 85%-os rosttartalmú, ezért fogyasztásával folyamatosan pótolhatjuk szervezetünk rost szükségletét. Az útifű magjának (psyllium husk) burka egy nyákban gazdag anyag,...
Az eritritol természetes cukoralkohol. Kis mennyiségben megtalálható gombákban, körtében, dinnyében, szőlőben, és erjesztéssel készült ételekben: borban, szójaszószban, sajtban....