A fekete kömény magolaj antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik. Ezek segíthetnek a gyulladás enyhítésében a testben és a bőrön. Egészségügyi előnyök: - Erős gomba ölő...
Rost szelet, a diétád támogatására bárhol, bármikor! Az útifűmaghéjjal dúsított Organika citromos, huminsavas rost szeletet úgy alkottuk meg, hogy egy tudatos étrend tökéletes...
Szűrt, színtelen, illatmentes kókuszolaj, amely egyaránt felhasználható sütéshez-főzéshez, ugyanakkor bőrápoláshoz is. A szűrt kókuszolaj kifejezetten stabil molekulákból áll,...
A bulgur -más néven török búza- tulajdonképpen rostban gazdag durumbúza töret. Glikémiás indexe alacsonyabb, mint a rizsnek. Nagyon jó köret, hasonlít a rizshez, de kicsit pergősebb...
Aztékzsályamag (Salvia Hispanica). A chia az ajakos növények családjába tartozó növény, amelyet eredetileg az aztékok termesztettek Mexikóban. A Chia mag mint egy újonnan felfedezett...
Málna ízű, kollagént, cinket, C-vitamint és hialuronsavat tartalmazó por édesítőszerekkel. A fehérje hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához és a normál...
A goji bogyó fontos elemét képezi a kínai, tibeti és indiai orvoslás eszköztárának immáron 6000 éve. A goji bogyó, más néven farkasbogyó, a világon a második gyümölcs, amely a...
A mákolajban lévő foszfor segíti a kálcium beépülési folyamatát, ezzel gyorsítva a csontok regenerálódását. Kedvező zsírsav összetételének köszönhetően megelőzhető a...
A héj nélküli tök magjából hideg sajtolással nyert olaj. Mély lila színű, kifejezetten aromás folyadék. A kulináris felhasználás mellett, a héj nélküli tökmag olaj fogyasztása a...
A hideg sajtolásnak köszönhetően, enyhén sárgás színű, kissé kesernyés ízű olaj. A lenmag olaj gazdag A, B, C, D és E vitaminban. Az ásványok közül nagy mennyiségben tartalmaz...
Az útifű maghéj 85%-os rosttartalmú, ezért fogyasztásával folyamatosan pótolhatjuk szervezetünk rost szükségletét. Az útifű magjának (psyllium husk) burka egy nyákban gazdag anyag,...
Eper ízű, kollagént, cinket, C-vitamint és hialuronsavat tartalmazó por édesítőszerekkel. A fehérje hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához és a normál csontozat...
Az eritritol természetes cukoralkohol. Kis mennyiségben megtalálható gombákban, körtében, dinnyében, szőlőben, és erjesztéssel készült ételekben: borban, szójaszószban, sajtban....