Hatásos pontyos csalicsalád a HiCarp-tól. A madáreleség mixek, már régóta jelen vannak a csaligyártásban, mivel rengeteg hasznos tápanyagforrás található bennük. Összetevőik...
Folyékony aroma Döme Gábor ajánlásával. A Haldorádó Aroma Tuning folyékony aromákkal akár többszörösére növelhetjük etetőanyagunk csalogatóhatását, de rendkívül jó a...
Cukormentes! A vaníliát ültetvényeken termesztik. Az olajos magvak tartalmazzák az illat nagy részét, de a finom vanília aromát a héja forralásával is ki lehet nyerni. A MONIN szirup...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat.
Az "Élő édességek II." - Lénárt Gitta nyers édesség receptkönyv egy lenyűgöző gyűjteménye egészséges és rendkívül finom nyers édességeknek, melyek nemcsak étkezési élményt...
Tradicionális és gyors, köretként vagy főételként ajánljuk. Elkészítési javaslat: keverjük a tasak tartalmát 325 ml forró, sós vagy vegantériás vízbe. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál...
TERMÉSZET ÁLDÁSA TARKABAB
A tarkabab egy nagyon bőtermő babféle, amely könnyen felismerhető, barnás-vöröses, kékes-lilás csíkjairól. Kiváló tulajdonságai közé tartozik magas...
Összetevők: bio kókuszchips* *= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01 ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. A kókuszt a héj eltávolítása után tisztítják,...
MI A CHIA MAG? A Chia, más néven azték zsálya, vagy latin nevén Saliva Hispanica egy a menták családjába tartozó virágos növény. Őshonos Közép- és Dél-Amerikában, ahol az aztékok...
MI A CHIA MAG? A Chia, más néven azték zsálya, vagy latin nevén Saliva Hispanica egy a menták családjába tartozó virágos növény. Őshonos Közép- és Dél-Amerikában, ahol az aztékok...
A hántolt földi mandula termékek teljes mértékben alkalmazhatók a paleolit és apaleo ketogén étrendben. Megfelelnek a funkcionális élelmiszerek által támasztott követelményeknek....
Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely gyorsan és könnyen elkészíthető. Elkészítési javaslat: A tasak tartalmát keverjük el 260 ml meleg vízzel, majd pár perc állás után alakítsuk...
Omega 3 és Omega 6... Ez a fasírtpor ízletes tárháza az Omega 3 és Omega 6 zsírsavaknak, magas lenmagtartalma miatt. A zab pedig, lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz, ezért...