A vegán mogyorókrém 78%-os olajos mag tartalma egy csipetnyi kókuszvirágcukorral a gasztronómiai élmény mellett biztosítja a szükséges energiát is, akár reggelire, akár sportolás...
Sós karamellás és törökmogyoró alighanem az egyik legjobb ízpárosítás. Kis kanállal, nagy kanállal, kenyérre vagy mutató ujjra kenve ajánljuk a fogyasztását. Összetevők:...
A hozzáadott cukor nélküli Diablo mogyoró és fehércsoki krém kenyérre kenve vagy akár csak egy kanál társaságában is tökéletes választás. Jellemzők hozzáadott cukor nélkül...
Európa egyik legnagyobb élelmiszeripari kiállításának, a párizsi SIAL-nak a keretén belül meghirdetett innovációs versenyben a Grapoila diókrémet a neves zsűri a döntőbe juttatta....
A Biona bio duo krém tökéletes egyvelege a csokoládénak és a mogyorónak. Összetevők: nádcukor*, növényi olajok* (napraforgóolaj*, pálmaolaj*), mogyoró* (6,5%), sovány tejpor*...
A tahini fejlesztése során számtalan országból származó szezámmaggal kísérleteztünk, amikor pedig egy arab humusz fanatikus partnerünk hívott, akinek kóstolóba küldtünk mintákat,...
A Valentine’s Mogyoróvaj Gourmet 100%-ban földimogyoróból készült prémium mogyoróvaj. A magvakat száraz pörkölési technológiával gondosan pirítják, így kizárva a szükségét a...