Ehető virág? Ami finom? Igen, van ilyen! A hibiszkusz egy különlegesen szép virágú dísznövény. A hibiszkuszvirág íze frissítő, savanykás, C-vitaminban is gazdag. Rengeteg jó...
A Xilovit Zéró kiválóan alkalmas sütemények édesítésére. Természetes savszabályzó, nem nyújt táptalajt a baktériumoknak és a gombáknak. Kinézetre és ízre nagyon hasonlít a...
Az árpafű magas koncentrációban és az emberi szervezet számára szükséges arányban tartalmaz fehérjéket, ásványi anyagokat, vitaminokat és enzimeket. Nagyon magas a fehérje-,...
100 százalékban tiszta, természetes anyagokat tartalmaz A búzafű italpor egyszerre frissít és növeli energiaszintünket. Természetes módon tartalmaz vitaminokat, ásványi anyagokat,...
Az emésztetlen élelmi rost egészen a vastagbélig halad, ahol a bélbaktériumok által részben vagy teljesen fermentálódik. A fermentálódás folyamata közben számos melléktermék, mint...
Növényi alapú természetes édesítőszer, melynek édesítő ereje azonos a répacukoréval. Természetes édesítőszer (Pont, mint a cukor…) Mi is az a nyírfacukor? Az nyírfacukor (más...
Finomítatlan, nem színezett, vegyszermentes nádcukor. Tartósítószert nem tartalmaz. Felhasználása: édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek.
ÖsszetevŐk: aszkorbinsav. A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl. A tasak gyermekek elõl gondosan elzárva, száraz, hûvös, sugárzó hőtől és fénytől védve...
Ehető virág? Ami finom? Igen, van ilyen! A hibiszkusz egy különlegesen szép virágú dísznövény. A hibiszkuszvirág íze frissítő, savanykás, C-vitaminban is gazdag. Rengeteg jó...
A Pomelo vagy pummelo egy déli gyümölcs. Halványzöldes sárgás színű. Héja vastag és szivacsos, íze édes, lágy grapefruitra hasonlít. Összetevők: aszalt pomelo szeletek, cukor,...