Növényi alapú természetes édesítőszer, melynek édesítő ereje azonos a répacukoréval. Természetes édesítőszer (Pont, mint a cukor…) Mi is az a nyírfacukor? Az nyírfacukor (más...
ÖsszetevŐk: aszkorbinsav. A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl. A tasak gyermekek elõl gondosan elzárva, száraz, hûvös, sugárzó hőtől és fénytől védve...
Az árpafű magas koncentrációban és az emberi szervezet számára szükséges arányban tartalmaz fehérjéket, ásványi anyagokat, vitaminokat és enzimeket. Nagyon magas a fehérje-,...
Az emésztetlen élelmi rost egészen a vastagbélig halad, ahol a bélbaktériumok által részben vagy teljesen fermentálódik. A fermentálódás folyamata közben számos melléktermék, mint...
A kurkuma jellemzői A kurkumát indiai sáfránynak is nevezik és a gyömbérfélék családjába tartozik. Ez a gyógy- és fűszernövény Dél-Ázsiában őshonos. A növény...
A Xilovit Zéró kiválóan alkalmas sütemények édesítésére. Természetes savszabályzó, nem nyújt táptalajt a baktériumoknak és a gombáknak. Kinézetre és ízre nagyon hasonlít a...
100 százalékban tiszta, természetes anyagokat tartalmaz A búzafű italpor egyszerre frissít és növeli energiaszintünket. Természetes módon tartalmaz vitaminokat, ásványi anyagokat,...