Az alakor ősbúza egyike az emberiség első gabonáinak, mely ma már a tudatos táplálkozás kihagyhatatlan eleme. Fogyasztható önmagában, reggelikhez tejbe vagy joghurtba, zabkásába...
A hajdina remek ásványianyag-, vitamin- és rostforrás. Tökéletes alternatíva a gluténérzékenyek számára. A hajdinában található flavonoidok pozitívan befolyásolják az szervezet...
Bio alakor ősbúza lisztből készült szélesmetélt tészta. Egyedülálló ízek, páratlan értékek. Az emberiség első gabonájából készített különleges minőségű száraztészta...
A teljesőrlésű ősbúzaliszt nem csak a magbelső fontos esszenciális aminosavjait, antioxidánsait tartalmazza, hanem nyomelemek és ásványi anyagok tárházát is kínálja. Az alakorban...
Teljes értékű tönkölybúzából készült friss, ropogós tallérok, enyhe fűszerezéssel. Egészséges nassolni való, mely nem hízlal, nem terheli meg a gyomrot. Alacsony sótartalmú.
A kiskagyló tészta, tökéletes lehet zöldséglevesek levesbetétjeként, de önmagában valamilyen szósszal elkészítve, köretként is gyakran használják. Összetevők: Bio tönkölyliszt,...
Az egyszemű ősbúza, az emberiség első gabonája, mely évezredeken keresztül az alapvető élelmiszerellátátást biztosította. Kiemelkedően magas sikér-, mikroelem- és esszenciális...
Finom szemcsézettségű fehér tönköly lisztből készült tészta, mely rövid főzési ideje (3-5 perc) miatt a gyors, modern konyha és az egészséges táplálkozás híveinek...
Magas rosttartalmú lisztből készült tészta, mely rövid főzési ideje (3-5 perc) miatt a modern konyha és az egészséges táplálkozás híveinek nélkülözhetetlen étele. Formájától...
A világ első számú gabonája egy új látószögből! A méltán híres magyar Pannon búzát vegyszermentesen, a természet értékeinek, és mindannyiunk egészségének megőrzésével...
A korszerű táplálkozás fontos elemei a teljes értékű gabonaételek. Ezek elkészítéséhez nyújthatnak segítséget a hazai termesztésből származó lisztek. Felhasználható...