biztosítja szervezetének a megfelelő kiválasztást, ami az emésztőrendszer hatékony működéséhez szükséges, valamint biztosítja a szervezet számára az élelmiszerekben található...
A kurkuma jellemzői A kurkumát indiai sáfránynak is nevezik és a gyömbérfélék családjába tartozik. Ez a gyógy- és fűszernövény Dél-Ázsiában őshonos. A növény gyökérgumóját...
Az agaragar maláj eredetű szó, jelentése kocsonya. Az agaragar port tengeri vörösmoszatokból nyerik, ételek sűrítésére és zselésítésére használják. Semleges ízű színtelen...
A Pomelo vagy pummelo egy déli gyümölcs. Halványzöldes sárgás színű. Héja vastag és szivacsos, íze édes, lágy grapefruitra hasonlít. Összetevők: aszalt pomelo szeletek, cukor,...
Az emésztetlen élelmi rost egészen a vastagbélig halad, ahol a bélbaktériumok által részben vagy teljesen fermentálódik. A fermentálódás folyamata közben számos melléktermék, mint...
ÖsszetevŐk: aszkorbinsav. A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl. A tasak gyermekek elõl gondosan elzárva, száraz, hûvös, sugárzó hőtől és fénytől védve...
Az árpafű magas koncentrációban és az emberi szervezet számára szükséges arányban tartalmaz fehérjéket, ásványi anyagokat, vitaminokat és enzimeket. Nagyon magas a fehérje-,...
Ehető virág? Ami finom? Igen, van ilyen! A hibiszkusz egy különlegesen szép virágú dísznövény. A hibiszkuszvirág íze frissítő, savanykás, C-vitaminban is gazdag. Rengeteg jó...
A Xilovit Zéró kiválóan alkalmas sütemények édesítésére. Természetes savszabályzó, nem nyújt táptalajt a baktériumoknak és a gombáknak. Kinézetre és ízre nagyon hasonlít a...
Finomítatlan, nem színezett, vegyszermentes nádcukor. Tartósítószert nem tartalmaz. Felhasználása: édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek.
A kurkuma jellemzői A kurkumát indiai sáfránynak is nevezik és a gyömbérfélék családjába tartozik. Ez a gyógy- és fűszernövény Dél-Ázsiában őshonos. A növény...