Finom, vegán nugát töltelék ropogós csokoládéval bevonva, praktikus rúdformában. Tökéletes az emberek számára útközben vagy köztes nasinak két étkezés között. Összetevők:...
Tejcsokoládé szőlő, mogyoró és egy csipet rum földes, gyümölcsös keverékével, amelyet valódi Bourbon vanília kerekít. Összetevők: cukor* (teljes nádcukor*, nádcukor*), teljes...
Dennree bio rizstallér tejcsokoládés 100gA dennree csokoládé rizs ostya teljes tejből teljes kiőrlésű rizsből készül, és egy teljes tejcsokoládé réteggel borítják. A ropogós és...
A Yummies probiotikum egy finom zselés gyümölcsös gumicukor Bacillus coagulans jótékony probiotikus baktériumtörzs tartalommal, amelyek segítenek fenntartani a bél egészséges...
A termékek laktóz-, glutén- és szójamentesek, vegetáriánus és vegán táplálkozást folytatók is fogyaszthatják. 100%ban természetes alapanyagokból, a legjobb minőségű...
Japán stílusú zsemlemorzsa - könnyű és ropogós, így tökéletes a rántani való ételekhez. Az Extrudo bio Panko zsemlemorzsa a japán konyha ihlette zsemlemorzsa, gluténmentes...
A kókuszcukor a kókuszpálma virágjának nektárjából készült cukorkülönlegesség, természetes édesítőszer. A nádcukor, illetve a gabonákból és egyéb alapanyagokból készült...
Keleten a mindennapi tradicionális étkezésben is felhasznált gombák számos kutatás tárgyát képezték az utóbbi években; értékes poliszacharidokat tartalmaznak. A ganoderma gomba...
A ropogósra sült ostya teljes kiőrlésű ősbúzalisztből készül, ami természetesen alacsony gluténtartalommal rendelkezik, és könnyen emészthető. Ez kiegészül a kókuszvaj és a...
Arany színű és tiszta, csillogó megjelenésű, kiemelkedik a gazdag aromájával, amelyet a melasz biztosít, amely bevonja a kristályokat, kellemesen ropogós, finom, karamelles ízzel....
Az Alce Nero paradicsomos és bazsalikomos mártást hosszúkás paradicsomból készítik, amelyek a Ferrara és a Ravenna tartomány Pó-Deltájában mintegy 30 gazdaságban termesztenek. A...