Finomítatlan, nem színezett, vegyszermentes nádcukor. Tartósítószert nem tartalmaz. Felhasználása: édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek.
A Demerara cukor a csomagolásban megkeményedhet. Ez nem befolyásolja a minőséget. Enyhe ütögetéssel újra szemcséssé tehető. A nádcukor kitűnő fanyar-édes aromát kölcsönöz az...
Az Alce Nero bio világosbarna cukornád Kuba legjobb termőterületeiről származik. A cukornádat ökológiai gazdálkodási szabályoknak megfelelően termesztik. Arany színű, finom íze nem...
Felhasználása: édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek. A hagyományos fehér cukor ideális és természetes helyettesítője. A nádcukor előnyei: -...
Az 500 g Diamant nádcukor mokka finomítatlan kiválóan alkalmas kávé, tea, kakaó édesítésére. Karamellt is készíthetünk belőle. Barna színe a melasznak köszönhető.
A nádcukrot frissen aratott, hagyományosan művelt cukornádból nyerik. Felhasználása: édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek. A hagyományos fehér...
A cukornád, amelyből a nádcukor készül, a trópusi és szubtrópusi területeken terem. Érdekesség, hogy aratáskor a növény szárát vágják csak le, nem húzzák ki a földből, így...
A cukornád, amelyből a nádcukor készül, a trópusi és szubtrópusi területeken terem. Érdekesség, hogy aratáskor a növény szárát vágják csak le, nem húzzák ki a földből, így...
A cukornád tiszta levéből nyerik, melyet a préselés után kíméletesen besűrítenek, szárítanak, majd megőrölnek. Hagyományos eljárással, finomítás nélkül készítik. Kellemes,...
A cukornád tiszta levéből nyerik, melyet a préselés után kíméletesen besűrítenek, szárítanak, majd megőrölnek. Hagyományos eljárással, finomítás nélkül készítik. Kellemes,...