A Mogyi kesudió sokoldalú felhasználhatóságán túl értékes beltartalmi jellemzőkkel rendelkezik, mindemellett önmagában vagy egyéb olajos magvakkal kombinálva páratlan ropogtatnivaló.
A mandula az egyik legfinomabb dióféle. Az olajos magvak között a második legmagasabb fehérjetartalommal rendelkezik, mely alkalmassá teszi a vegetáriánus, akár a hagyományos...
A Mogyi kesudió sokoldalú felhasználhatóságán túl értékes beltartalmi jellemzőkkel rendelkezik, mindemellett önmagában vagy egyéb olajos magvakkal kombinálva páratlan ropogtatnivaló.
PÁSZKA, avagy a kovászolatlan kenyér az emberiség legősibb és legegészségesebb kenyere, mely ma is az eredeti hagyományoknak megfelelően, kizárólag liszt és víz felhasználásával...
Mandula, 70 g, MOGYI, sós A mandula az egyik legfinomabb dióféle. Az olajos magvak között a második legmagasabb fehérjetartalommal rendelkezik, mely alkalmassá teszi akár a vegetáriánus,...