A csicseriborsót lisztet krémleveshez, pástétom, vagy humuszkrém készítéséhez használhatjuk fel. A csicseriborsót megőrölve és átszitálva gyártjuk a lisztet, melyet krémleveshez,...
A fekete beluga lencse kicsi és főzés után is megőrzi alakját. Főzés előtt nem kell áztatni, mint a vörös lencsét. Alacsony glikémiás indexe van, ezért diétákhoz is alkalmas. Jó...
A svédcseppet népgyógyászati tapasztalatok alapján már nagyon régóta használják számos probléma orvoslására. Többek között gyomor- és bélrendszeri panaszok, valamint reumatikus...
A sült hús fűszerkeverék használható sültek ízesítésére valamint pácoláshoz egyaránt Összetevők: paprika*, koriander*, bors*, köménymag*, zeller*, hagyma*, gyömbér*,...
110 GYÓGYNÖVÉNYOLAJ Bioaktív, természetes gyógynövényekből készült olajkoncentrátum, a világ minden tájáról származó 110 illóolaj erejével. E vitaminnal és eredeti kínai...
7 fűszeres jódozott só. Összetevők: Többek között petrezselyem, kapor, bazsalikom, majoranna, rozmaring, kakukkfű, oregánó fűszereket! A világ legrégebbi ismert sóbányája az...
A Bánfi hajbalzsam speciális gyógynövény kivonatokat tartalmaz, mely segít helyreállítani a károsodott haj szerkezetét és segít a könnyebb kifésülésben. Erősíti és...
A Bánfi hajbalzsam speciális gyógynövény kivonatokat tartalmaz, mely segít helyreállítani a károsodott haj szerkezetét és segít a könnyebb kifésülésben. Erősíti és...
Szerkesztette: Nagy Gábor Dialóg Campus Kiadó, 2009 A Magyar Tudományos Akadémia Regionális Kutatások Központja által 2003-ban indított sorozat a Kárpát-medence régióinak XXI. század...