A Naturfood Fenyőmag pirítva és nyersen is finom és tápláló kiegészítője pestoknak, süteményeknek, kelttésztáknak, müzliknek. A fenyőmagnak magas a fehérje- és...
A mandula az egyik legértékesebb csonthéjasunk. Magas telítetlen zsírsav-tartalma révén véd a szív- és keringési betegségek ellen. Nagyon sok kalciumot tartalmaz, így jótékony...
Mazsola Hozzáadott cukrot nem tartalmaz Összetevők: mazsola, napraforgó olaj, antioxidáns (kén-dioxid)A terméket magában fogyasztva vagy müzlik, sütemények, töltelékek készítéséhez...
A diófélék egészségre gyakorolt pozitív hatásai megszámlálhatatlanok, ezért iktassuk be napi szokásaink közé a natúr diófélék fogyasztását.? A kesudió jelentős - vas...
A datolya már ötezer év óta a legjelentősebb kultúrnövény Ázsia, Észak-és Nyugat-Afrika szubtrópusi száraz területein. A gyümölcs gazdag jótékony hatású rostokban. Természetes...
A Chia mag (vagy azték zsálya) Omega 3 zsírsavak, antioxidánsok, fehérjék, élelmi rostok, vitaminok és ásványi anyagok természetes forrása. A Chia mag egyedi élelmiszer a maga...
A chiamag vagy asztékzsálya mag egyre elterjedtebb alapanyag hazánkban is, ami nem is csoda, hiszen számos kedvező hatással bír és széles körben felhasználható. A chiamag eredetileg...