A gyömbér egy gyógynövény. Gyógyászati célra a növény gyökerét használják, mely újjasan elágazó és 8-10 cm hosszú, 1,5-2 cm széles, belül sárgásszürke színű, aromás...
A Naturfood Aszalt sárgabarack magában fogyasztva vagy müzlik, sütemények, töltelékek készítéséhez ajánlott. A sárgabarack A- és C-vitamin-tartalma igen magas. Tudtad, hogy...
100% Kesudió - 100% Természetes - 100% Élvezet A gyártó számára kiemelkedő fontosságú a kesudió minősége, ezért kizárólag száraz pörkölési technológiát alkalmaznak. Ez a...
A lenmag nagyon sok esszenciális olajat tartalmaz, melyre szervezetünknek szüksége lehet, az ásványi anyagok közül pedig jelentékeny mennyiségű káliumot, vasat, cinket, foszfort...
A kókuszdió a kókuszpálma termése, amely akár harminc méter magasra is megnőhet. A növény eredete nem teljesen tisztázott, de valószínűleg Dél-Kelet Ázsia lehetett az őshazája,...
A kesudióban nagyon sok értékes tápanyag található: foszfor, magnézium, vas, réz, cink, szelén, A- és B-vitaminok, béta-karotin, folsav, hogy csak néhányat említsünk. Külön is...
Jó hír a nassolóknak, hogy létezik olyan rágcsa, ami édes is, chips is, mégsem hizlal, sőt jót tesz az egészségünknek: ez az almaszirom vagy almachips. Az almát a szervezet...
A chiamag vagy asztékzsálya mag egyre elterjedtebb alapanyag hazánkban is, ami nem is csoda, hiszen számos kedvező hatással bír és széles körben felhasználható. A chiamag eredetileg...
Édes is, chips is, mégsem hizlal, sőt jót tesz az egészségünknek! Az almát a szervezet nagytakarítójának is nevezik. Rendkívül jó hatással van az emésztésre, mivel hozzásegít a...
A mazsolát már i.e. 2000 évvel is előszeretettel fogyasztották Egyiptom és Perzsia területén. Számos szőlőfajtából készíthető mazsola, általában már a fürtön megkezdődik a...