Összetevők: FÖLDIMOGYORÓ (94,8%), cukor, teljes mértékben hidrogénezett repceolaj, só. A földimogyoró származási helye: nem-EU. Nyomokban más mogyoróféléket is tartalmazhat...
Sós karamellás és törökmogyoró alighanem az egyik legjobb ízpárosítás. Kis kanállal, nagy kanállal, kenyérre vagy mutató ujjra kenve ajánljuk a fogyasztását. Összetevők:...
Finomított cukor hozzáadása nélkül készült, mogyorókrém. Felhasználható palacsintába, sütemények töltelékeként vagy akár önmagában is fogyasztható. Az egyik legkedveltebb...
Kesudió krém a földimogyoróvajjal szinte teljesen mértékben megegyezően készül, így a tökéletes pörkölést követő speciális elkészítésnek köszönhetően egy édeskés...
Nem véletlenül szeretik az amerikaiak annyira a mogyoróvajat! Jellegzetes finom íze mellett a fehérjetartalma is igen magas, ami akár a 25%-ot is elérheti, viszonylag alacsony szénhidrát...