Mire jó a kendermag? A kendermag a természet talán egyik legtökéletesebb terméke. A kendermag (angolul: hemp seed) ősidők óta ismert, és nagyra becsült gyógynövény. Segít megelőzni...
Nagyrészt növényi alapanyagokból készül, nem tartalmaz laktózt, helyettesíthetik vele a tejet a laktózérzékenyek is. Allergének: szója, kazein Felhasználás: Reggeli müzlik,...
Allergének: szója, kazein Felhasználás: Reggeli müzlik, turmixok, italok alkotórészeként, de felhasználható a legkülönfélébb főtt ételek elkészítéséhez is a tehéntej...
Müzlis reggeli nagyon finom mazsolás ízzel az egészséges életmódért, könnyen elkészíthető forró víz vagy hideg víz (150 ml) hozzáadásával az eredeti zacskóba, ahonnan az ételt...
A Chia mag vagy más néven aztékzsálya-mag egyedi élelmiszer a maga nemében köszönhetően annak, hogy nagyon magas koncentrációban tartalmaz számos, az emberi szervezet egészséges...
A hajdina magas szénhidrát-, fehérje-, ásványi anyag-, vitamin- és rosttartalma miatt is rendkívül értékes élelmiszer. Nagy mennyiségű, P vitaminnak is nevezett rutint is tartalmaz,...
Dél-Amerikából származó álgabona, amelyet már többezer évvel ezelőtt is ismertek és termesztettek, de csak cc. 40 éve figyeltek fel kimagasló beltartalmi értékeire. Az amarant nem...
NATURA GINSENGES KLI-MIX Fiatal korban is elkezdhető a szója és egyéb magvak (például a lenmagpehely, vagy lenmagliszt) napi fogyasztása. Kenyér, pogácsa, egyéb tésztafélékbe is...
A zabkorpa élelmi rostban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag termék. A mai emberek többsége túl sok feldolgozott és finomított élelmiszert fogyaszt. Általánosságban...
Magas fehérjetartalmú kedvelt csemege, ráadásul 100% bio Mire jó? Pajzsmirigy problémák esetén magas szelén tartalma miatt jótékony hatású. Felhasználása: ában, pörkölve,...
A tüzes afrikai klímán akár ezer éves kort elérő és 10 m-es átmérőre is növekvő jellegzetes afrikai majomkenyérfát a helyiek mítikus lényként tisztelik és kedvező élettani...
A Sproud egy sárgaborsó fehérje alapú növényi ital egyenesen Svédországból. A sárgaborsó az egyik legfenntarthatóbb növényi alapú fehérjeforrás (az európai éghajlaton őshonos...