NATURA KALCITON SZELÉNES A kalciton elnevezésü termék nem más, mint kalcium pótlására szolgáló élelmiszer. Fogyasztható bármilyen ételbe keverve, illetve joghurtban, müzliben, vagy...
A natur (helyesebben: természetes) táplálkozásban igen jelentős helyet foglalnak el a pelyhesített teljes magvak. A szemeket nedvesítéssel és gőzöléssel felmelegített lapítóhengerek...
A bio rizskása felhasználható levesek, főzelékek és szószok sűrítésére, habarásra, süteményekbe, müzlibe vagy fogyasztható önállóan kásaként. Nem tartalmaz, mesterséges...
Perfekt natura hidegen sajtolt mákolaj 250mlA hidegen sajtolt mák olaj gazdag foszforban, káliumban és kálciumban. Kúraszerű fogyasztás esetén megállítja a csontszövetek leépülését....
A bio köles rendszeres fogyasztása rákmegelőző hatású, késlelteti az öregedési folyamatokat, erősíti a látást, kiváló vashiányos állapotoknál, savtúltengésnél. A köles...
A kesudió kiváló vas, magnézium, kálium és cink forrás. A cink a sebek gyógyulásában segíthet, a vas a fertőzésekkel szembeni ellenállásban, a kálium a szívbetegségek...
A mazsolát már i.e. 2000 évvel is előszeretettel fogyasztották Egyiptom és Perzsia területén. Számos szőlőfajtából készíthető mazsola, általában már a fürtön megkezdődik a...
Mire jó a füge? A füge segít az emésztésben,ahogy a téli depresszió leküzdésében is. Csökkenti a vérzékenységet és a légzőszervekre és jó hatással van. Felhasználása:...
Népi hagyományok szerint aföldimogyoró, gazdag E-vitamin forrás, erőteljes antioxidáns. Támogatja az immunrendszer védőfunkcióját, nagyban csökkenti a bőr sérülékenységét,...
Származási ország: India Az amaránt kitűnő vas, kalcium, magnézium és cink valamint egyéb mikroelem* forrás. Nemcsak a gabonák, de valamennyi fontos növényi táplálékunkat figyelembe...
Dél-Amerikából származó álgabona, amelyet már többezer évvel ezelőtt is ismertek és termesztettek, de csak cc. 40 éve figyeltek fel kimagasló beltartalmi értékeire. Az amarant nem...
A zabpehely könnyen emészthető, csökkenti a koleszterinszintet, gátolja a zsírok és a szénhidrátok felszívódását. Fogyasztása védi a gyomor és a bél nyálkahártyáját,...
A Naturfood Fenyőmag pirítva és nyersen is finom és tápláló kiegészítője pestoknak, süteményeknek, kelttésztáknak, müzliknek. A fenyőmagnak magas a fehérje- és...
Származási hely: Ukrajna Az amaránt liszt jó kiegészítője a reformétkezésnek, melyet a különböző étrendek követői fogyaszthatnak: legyen szó diétáról, veganizmusról vagy...
Bio homoktövisbogyó őrlemény Összetevők: homoktövis héja, magja Tartalmazza a héj- és magolajat Felhasználás: müzlire, salátára szórva, teába, kásákba, levesbe, főzelékbe,...