A ropogós, teljes kiőrlésű gabonák, a válogatott gyümölcsök, magvak és csokoládé legismertebb összetevői a pelyheknek. A különböző ízek kavalkádja teszi a „Granolát”...
A ropogós, teljes kiőrlésű gabonák, a válogatott gyümölcsök, magvak és csokoládé legismertebb összetevői a pelyheknek. A különböző ízek kavalkádja teszi a „Granolát”...
A natúr (helyesebben: természetes) táplálkozásban igen jelentős helyet foglalnak el a pelyhesített teljes magvak. A szemeket nedvesítéssel és gőzöléssel felmelegített lapítóhengerek...
A natur (helyesebben: természetes) táplálkozásban igen jelentős helyet foglalnak el a pelyhesített teljes magvak. A szemeket nedvesítéssel és gőzöléssel felmelegített lapítóhengerek...
NATURA SZEZÁMPEHELY A natur (helyesebben: természetes) táplálkozásban igen jelentős helyet foglalnak el a pelyhesített teljes magvak. A szemeket nedvesítéssel és gőzöléssel...
NATURA SZEZÁMPEHELY A natur (helyesebben: természetes) táplálkozásban igen jelentős helyet foglalnak el a pelyhesített teljes magvak. A szemeket nedvesítéssel és gőzöléssel...
A pörkölésnek köszönhetően a kenyér és péksütemény ízét különlegessé teszi. Fogyasztható továbbá zabkásához, reggelizőpehelyhez, müzlihez keverve, joghurttal vagy bőséges...
A hajdinapehely jótékonyan hat az érrendszeri megbetegedéseknél, a cukorbetegségben és magas vérnyomásban szenvedőknél. A főzési ideje a hajdina pehelynek pár perc. Tehető müzlibe,...
Gluténmentes, hántolt és tisztított egész zabszemekből készült natúr prémium zabpehely. A prémium termék különlegesen ropogós, nagy szemű pelyhekből áll. 100%-ban Magyarországon...
A főzési ideje a hajdina pehelynek pár perc. Tehető müzlibe, levesbe, egyéb ételekbe. Akár együtt főzhető kölessel is. Vitamintartalmát tekintve elmondható, hogy a hajdina igen...
A zab értékes biológiai összetételű gabonaféle. Átlagosan 17 könnyen emészthető fehérjét tartalmaz. A szervezet számára nélkülözhetetlen aminosavakból hét jelentős...
"Natúr pelyhesített rizs Elkészítése: 3 rész vizet felforralunk, belekeverjük az ízesítőket (édes vagy sós), hozzákeverünk 1 rész rizspelyhet, elzárjuk a lángot lefedjük és kb....
A zab egy rendkívül értékes gabonaféle, magas fehérje- és rosttartalommal. Belső értékeit a pelyhesítés után is megőrzi. Egyszerűen elkészíthető és széleskörűen...
Pelyhesített lenmag. Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és...
FÖLDIMOGYORÓS-KAKAÓS ZABKÁSA 20% NÖVÉNYI FEHÉRJÉVEL Pörkölt földimogyoró és kakaó krémes keveréke, egy csomó szuperélelmiszerrel, amik segítenek abban, hogy evés közben...