A lágy zabpehely "titka" a vékonyabb pehelyméret, aminek köszönhetően igen gyorsan főzhető, vagy a legegyszerűbben elkészítve, inkább áztatható. A müzlihez így is megfelel. A...
A natur (helyesebben: természetes) táplálkozásban igen jelentős helyet foglalnak el a pelyhesített teljes magvak. A szemeket nedvesítéssel és gőzöléssel felmelegített lapítóhengerek...
A lágy zabpehely "titka" a vékonyabb pehelyméret, aminek köszönhetően igen gyorsan főzhető, vagy a legegyszerűbben elkészítve, inkább áztatható. A müzlihez így is megfelel. A...
Az ősi irodalmi termékek közül a legkiemelkedőbb a BIBLIA, melyben több utalás is található az árpa kenyérként történő fogyasztásának. Ennek a mai napig létező formája a...
A pörkölésnek köszönhetően a kenyér és péksütemény ízét különlegessé teszi. Fogyasztható továbbá zabkásához, reggelizőpehelyhez, müzlihez keverve, joghurttal vagy bőséges...
Az eszköz egy csíráztató üvegből és egy szűrőfedélből áll. Anyaga: környezetbarát üveg és polypropilén fedél, ami kadmium-, formaldehid- és biszfenolmentes A bioSnacky...
Kovasav tartalma igen kiemelkedő,de jelentős még a fluor, kén, foszfor, vas, magnézium, kálium és cink tartalma. Különösen gazdag a B-vitaminok csoportjában, mint B1, B2, B6, B17,...
A Raid® élelmiszermoly monitorozó csapda feromonokat tartalmaz, ami felkelti a hímnemű molyok figyelmét. Csapdába esnek a ragadós csíkon. Ezáltal egy esetleges rovarfertőzés a korai...
A puffasztott rizs felhasználható önmagában, vagy ízlés szerint tejben, joghurtba, müzlibe, olajos magvakkal, aszalt gyümölcsökkel, gabonapelyhekkel keverve, továbbá süteményekhez,...
Az omega 3 zsírsavak leggazdagabb természetes forrása. A Chia mag vagy más néven aztékzsálya-mag egyedi élelmiszer a maga nemében köszönhetően annak, hogy nagyon magas koncentrációban...
Felhasználás: Reggeli müzlik, turmixok, italok alkotórészeként, de felhasználható a legkülönfélébb főtt ételek elkészítéséhez is a tehéntej kiváltására (pl.: édességekbe,...
A bio rizskása felhasználható levesek, főzelékek és szószok sűrítésére, habarásra, süteményekbe, müzlibe vagy fogyasztható önállóan kásaként. Nem tartalmaz, mesterséges...
Az aszalt szőlő - ismert nevén mazsola - ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a friss szőlő. Kitűnő vasraktár, és nagyon jó káliumforrás. Rostjai segítik az emésztést és...