A virágpor méhek igazi nektárja, amely a legkiválóbb természetes fehérjeforrás. 22-féle aminosavban, ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag, élénkítő hatású. Nem véletlenül...
A Mand'or zabital mandulával a zab természetes édességét fejezi ki egy italban, egyszerű és eredeti receptúrával. Csak öt összetevő a kiegyensúlyozott és autentikus ízért, alacsony...
Akár az óvodában, akár az iskolában: A schmatzfatz by Klarstein Litetízórais dobozban minden tízórai ropogós és friss marad! A praktikus behelyezési rendszernek köszönhetően minden...
Akár az óvodában, akár az iskolában: A schmatzfatz by Klarstein Litetízórais dobozban minden tízórai ropogós és friss marad! A praktikus behelyezési rendszernek köszönhetően minden...
HYPER MASSHa nőni akarsz, enned kell. Nem keveset, sokat. Annyit, hogy a szervezetednek maradjon energiája a mindennapos létfenntartáson túl arra, hogy extra izmokat építsen. Ehhez energia...
HYPER MASSHa nőni akarsz, enned kell. Nem keveset, sokat. Annyit, hogy a szervezetednek maradjon energiája a mindennapos létfenntartáson túl arra, hogy extra izmokat építsen. Ehhez energia...
Biotech zero syrup Eper cukor és zsírmentes, laktózmentes, gluténmentes és energiaszegény szirup. Miért ajánljuk a BioTechUSA Zero Syrup terméket? Energiaszegény Cukormentes*...
A tökmaglisztnek magas a rost- és a fehérjetartalma, alacsony a zsír- és szénhidráttartalma. A tökmagliszt magas magnéziumtartalma miatt jótékonyan hat az idegrendszeri folyamatokra is....
Biotech zero syrup Juharszirup cukormentes, zsírmentes, laktózmentes, gluténmentes és energiaszegény. Miért ajánljuk a BioTechUSA Zero Syrup terméket? Energiaszegény Cukormentes*...
Kiváló alapanyaga az egészséges reggelinek, gluténmentes, így lisztérzékenyek is bátran fogyaszthatják. Kiváló alapanyaga az egészséges reggelinek, gluténmentes, így...
A kukoricakása felhasználható főzelékek sűrítésére, habarásra, süteményekbe, müzlibe. BIO KUKORICAKÁSA 110G Termék összetétele: kukoricadara*. A bio kukoricakása felhasználható...
A liofilizálás, más néven fagyasztva szárítás egy tartósításra szolgáló víztelenítő eljárás.A szárítani kívánt, vizet tartalmazó terméket (például gyümölcsöket)...
A köleskása felhasználható főzelékek sűrítésére, habarásra, süteményekbe, müzlibe. A kása elkészítése Tegyen egy tálkába kívánt mennyiségű rizspelyhet, majd engedje fel...
A zab a legnagyobb energiaadó, biológiai értelemben a legértékesebb fehérjetartalmú gabonafajta. Igen magas arányban tartalmaz linolsavat (Omega-3). A zab a legnagyobb energiaadó,...